onsdag den 26. marts 2014

Slaphedsshaming
11 kommentarer:

Christiane sagde ...

Jeg HADER folk der siger sådan. Personligt får jeg tit "ALLE kan løbe en halvmarathon". De mennesker forstår ikke hvor demotiverende det er. Come on gazellekvibde og medsammensvorne BS-type. Forstå at vores bagdel umuligt kan slæbes 21 km uden at træne ihærdigt! Giv os lige lidt medvind, hva!? :)

StineStregen sagde ...

Christiane: Jeg husker det også som om, at marathon engang var noget lidt ekstremt, og ikke en måde at hygge sig på om lørdagen...

BobBørge sagde ...

Glæd dig over at jeg har markant mere respekt for svedende og prustende løbere end for gazellerne: De prøver jo tydeligvist ikke så hårdt mens de danser henover asfalten.

Unknown sagde ...

Jeg har så stor respekt for de løbere, der signalerer nye vaner, ny livsstil og "krafteddeme om jeg gir op!"

Jeg ved, hvor svært det er at komme afsted - jeg er der jo ikke ;-)

Bliv du bare ved B-)

Rikke sagde ...

Kom ud til mig på supercykelstien, der har jeg sat barren så lavt, at du vil føle en automatisk sejr ;-)

MVH Rikke
http://hvorsvaerterdetlige.dk/

StineStregen sagde ...

BobBørge: Det er godt at vide :)

Lille lille Dig: :)

Rikke: Men løbe på cykelsti? Så er der nogen, der bliver rrrrrasende :D

Unknown sagde ...

De er simpelthen de værste! Ligesom dem "der lige løber en halvmaraton uden at have trænet"!! Det er så provokerende for os, da stadig synes at 5 km er langt!

Dita sagde ...

Haha! Hvor er den go! Det der er mig, når jeg løber efter bussen. Elsker de ansigter du laver. Især i tegning nummer to.

Anne L sagde ...

Prøv at se på bagsiden af pakkerne med Rugfras. Der er fire forskellige bagsider, som de har lavet sammen med IFORM. De er popprovokerende. Den værste af dem (tror jeg) går ud på, hvor nemt man lige træner sig op til en mini-triathlon på få uger. Og nemt lige sådan-og-sådan.

Læsehesten sagde ...

Åh hvor dejligt at jeg ikke er den eneste der ligner noget der er løgn når jeg løber, hvilket jeg af samme årsag ikke gør!

StineStregen sagde ...

Lene: Jeg forstår simpelthen ikke, at de kan... Men provokerende, det er de.

Dita: :D

Anne LO: Det lyder provokerende. Jeg havde svært ved at finde et løbeprogram, der ikke gik ud fra, at jeg sagtens kunne løbe et par kilometer i forvejen. Stærkt demotiverende.

Læsehesten: Jeg gør det... ind i mellem. Ofte er en stærk overdrivelse.