tirsdag den 25. marts 2014

Tegner som en tøs
Jeg vil gerne aflægge fuld tilståelse: Jeg er bedst til at tegne piger. Så meget, at det føles højrehåndet (som jeg er), når jeg tegner damer, og venstrehåndet når jeg tegner gutter. Bare sådan til behagelig info, når mit ellers så velbyggede mandfolk optræder med brede lår og smalle skuldre og de yndigste små hænder i helt forkert tøj.

Og helt urelateret: Jeg var i P1 i søndags og snakke tegneserier. Man kan lytte HER, hvis man vil - der er ekspert på og alt muligt lækkert. (Det rigtige link er på nu, det begynder ca 50 min inde i udsendelsen) 

6 kommentarer:

A sagde ...

Jeg tror du har pastet fortert link til P1 udsendelsen! Wrestling-reklamen ser ellers sjov ud :D

Louise Jerup sagde ...

Hej Stine

Jeg har været inde på P1 og lede efter programmet, men kan ikke finde det. Kan du ikke skrive hvad programmet hed og hvad tid du var med??

StineStregen sagde ...

A: Ja, det var... dumt :D Men linket er rettet nu :)

Louise: Jeg har rettet linket nu, men det var kultursøndag, og jeg er på ciiiirka 50 minutter inde :)

Sarah sagde ...

Jeg kender det så godt, har samme problem! Når jeg tegner mænd ender de altid med lidt for truttede munde og baskende øjenvipper... Og det er bare ikke så skidemaskulint på en brandmand.

Louise Jerup sagde ...

Tusind Takker Stine:) rigtig god dag .

BØGER PÅ STRIBE sagde ...

Sjovt! :D