lørdag den 8. marts 2014

Til kamp, de damer
Min chef er fair og enormt feministisk. Min kæreste laver mere af det huslige arbejde, end egentlig fair. Men er det nok på denne kvindekampens dag? Nej. Jeg vil også være formand og sprede tegneserier i alle sind.

9 kommentarer:

Lene Mørk sagde ...

Hvad er da det for en dusk i din armhule?!;-D

StineStregen sagde ...

Åh Lene, spørger du virkelig om det på en kampdag? :D

Lene sagde ...

Og jeg blev så glad for den dusk, for jeg synes det er noget pjat, at kvinder skal barberer sig hist og pist pga de uskrevne regler!

Betina sagde ...

Uskrevne regler? Er det derfor du barberer dig? Jeg troede det var sådan en velvære/hygiejne ting. Come nu on! Kampen handler sgu ikke om barbering, men om ligeløn og alt det andet shit, der stadig ikke er på plads...

Duckstabber sagde ...

...og herrer. Ligestilling, lige rettigheder og lige muligheder er begge køns kamp :-)

Med venlig hilsen Jens Rasmussen

StineStregen sagde ...

Den anden Lene: Jeg er med dig!

Betina: Armhulepelsen er med på tegningen, fordi den er der i virkeligheden :) Jeg synes ikke, der er hverken velvære eller hygiejne i at fjerne den. Det er såmænd ikke en kommentar til uskrevne regler.

Duckstabber: Jamen, jeg går glødende ind for ligestilling, så jeg er helt med dig! Nu havde dagen bare fået et damenavn :) Sejt, i øvrigt, at du skrev. Tak for det.

Anonym sagde ...

Betina, jeg kan ikke helt se hvordan hår under en kvindes arme er mere uhygiejniske end hårene under en mands, enten må det være lige ulækkert eller lige meget bare noget hår der gror på os alle sammen, lige meget for meget vi vasker os og så videre.

Maria R sagde ...

Du er sej med din dusk under armen, Stine. Virkelig sej, faktisk <3

Karen sagde ...

Du er skøn! Med hår under armene und alles!

Og tillykke med formandsposten! :)

Hilsen hende med mellemlange hår under armene, fordi hun ikke rigtig gider det der med at barbere, men så gør det alligevel en gang imellem...