torsdag den 27. marts 2014

Forbandede bukser8 kommentarer:

Carry My Style sagde ...

Det er meget genkendeligt. Jeg går også sjældent i bukser.. De sidder altid for løst, for stramt eller er bare ubehagelige..

Libbie sagde ...

TAAAAAAK Stine, jeg går heller aldrig i bukser, enten er de for lav- eller højtaljede og frembringer grimme tykke deller, eller også giver de mig den ondeste mavepine når jeg når kl.14 på kontoret og har lyst til at prutte og fise resten af dagen :)

Marie Anna sagde ...

Haha, det der beskriver så godt mit forhold til bukser! Hvis man er sådan lidt en kurvet type med store hofter som mig, ser det simpelthen idiotisk ud. Jeg kan godt blive lidt misundelig, når jeg ser slanke, smukke mennesker med flotte numser i seje jeans. Men jeg må nok bare erkende, at det aldrig kommer til at ske - selvom jeg tabte mig helt vildt, ville jeg stadig have den samme kropstype, hvilket åbenbart ikke er buksetypen...

Rikke sagde ...

Hej Stine
Godt at se den anden side af sagen. Jeg kan nemlig slet ikke undvære bukser. Jeg føler mig halvfjollet i kjole, nederdel og ikke mindst strømpebukser (som jeg ikke mener fortjener navnet bukser!). Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle lave noget praktisk i en kjole, eller kravle eller klatre i træer (vi er ikke kommet helt ned fra træerne i vores familie ;-)). Jeg kan slet ikke lide alt den sus i skørterne....Fryser du ikke hele tiden?

;-)Rikke

http://hvorsvaerterdetlige.dk/

Marie Juul Eli sagde ...

Årh jeg kender det faktisk godt lidt. Jeg er nemlig bootylicious! Jo jo det er jeg! ;-) Mit problem er bare at det er endnu mere udpræget i kjole. Jeg føler mig lidt som en lille pige, der leger prinsesse, når jeg tager kjole på. Sådan lidt udklædningsagtig :-0

Anonym sagde ...

Jamen hvad gør man så, når benene ikke passer til nederdele og kjoler?

StineStregen sagde ...

Maria Anna: Nemlig, de kan se så cool ud. Andre kan umuligt :-/

Buksetyper - jeg tegner et svar til jer :)

Dita sagde ...

Åh stakkels. Alle ved at bukser krymper med tiden.