tirsdag den 26. november 2013

WeekendimponadeWeekenden på Vallekilde handlede om koncepter for digital litteratur. Den var propfyldt med energi og vild fortælleglæde, selvom hverken min stribe eller Politikens artikel rigtigt får vist det.

9 kommentarer:

Camilla sagde ...

Det lyder superspændende! Det er jo en virkelig interessant udvikling og ikke mindst generel diskussion/overvejelse om en enormt stor del af alle menneskers historie, kultur og måde at kommunikere på - så jeg kan virkelig godt forstå, at du blev lidt fyldt i hovedet! :D

(og så er dine tegninger i øvrigt efterhånden en del af min kultur/livskanon - så altså...)

StineStregen sagde ...

Camilla: Mit hoved blev helt fyldt! Om natten drømte jeg de særeste ting, og da mit vækkeur tingede, SPRANG jeg op for at slukke mine musikalske støvler. Ledte efter dem længe, før jeg kom i tanke om, at lyden var fra min telefons vækkeur :D Men det var raaasende spændende!
(og ih... du godeste ^_^)

Camilla sagde ...

Jeg vil da også have musikalske støvler! Fantastisk koncept - det kan du helt sikkert blive rig på :D

Skille sagde ...

Ih det lyder fantastisk. Spændende mennesker OG Vallekilde Højskole (aka. mit andet hjem selv 1½ år efter jeg stoppede der).
Et af Danmarks smukkeste steder - uden tvivl. Sætter altid godt gang i energien, livet og tankerne. Er helt misundelig over du har været deroppe (:

Unknown sagde ...

Spændende emne. Musikalske støvler - man bliver tryllebundet af ideen. :-)

Anonym sagde ...

Hvor spændende, og lige i tråd med noget af det jeg arbejder med. Ved du, om man kan tilmelde sig de kommende weekender eller er det et samlet forløb? Kan ikke se noget om det på Vallekildes website.
Vh Berit

StineStregen sagde ...

Camilla og Ole: Jeg har engang kigget på templer i Cambodja med en masse japanske børn, der var iført klipklapper med lyd - det var nok det mest irriterende, jeg NOGENSINDE har oplevet. Så støvlerne bør nok produceres til voksne kun :D

Skille: Der var iiiiiiskoldt over alt, så jeg havde svært ved at føle mig hjemme. Forestiller mig, at det er POWER IDYL om sommeren ^_^

Berit: Det var ikke et forløb eller undervisning, og ej heller arrangeret af Vallekilde, men fungerede via invitation fra Kulturministeriet. Weekenden var en slags pilotprojekt for fremtidige projekter af samme art, inspireret af spillebranchens pixel jams (og hvad de ellers hedder). Derfor er der heller ingen, der ved, hvad der kommer til at ske i fremtiden :) Jeg håber lidt, at nogen (forlag?) tager inspiration fra spillebranchen og begynder selv at arrangere lignende, hvor alle kan melde sig til.

Anonym sagde ...

Haha. Jeg er ikke ping nok endnu til den slags invitationer. Men det bliver jeg!! Tak for svar og tak for dine skønne tegninger i øvrigt.
:-) Berit

StineStregen sagde ...

Beirt: Jeg kom selv med på et afbud, så jeg arbejder også på at blive fangsi nok :)