torsdag den 14. november 2013

Timer med tegnegrej


Indkøb af tegnegrej:
02 minutter: Finder det, der rent faktisk skal bruges.
20 minutter: Sukker over stuff, jeg godt gad, jeg skulle bruge.
10 minutter: Undrer mig over ukendt tegnegrej, der kunne vise sig at blive essentielt for senere liv og virke og derfor bør undersøges nøje.
01 minutter: Indser, jeg ikke aner hvordan man bruger 90% af butikkens udvalg.
05 minutters: Trækker hen mod kassen, får øje på noget vigtigt i sidste øjeblik, undviger kassen og befamler flere varer.
03 minutter: Betaling
02 minutter: Exit
10 minutter: Tilbagetur til kassen med favnen fuld af ting, der så mere spændende ud på vej ud.
03 minutter: Betaling
02 minutter: Exit

Senere tidsforbrug:
40 minutter: Søger efter kvittering ca tre sekunder før moms skal afregnes.

Nogle gange spørger I til, hvor jeg køber grej. Denne gang prøvede jeg for første gang at kigge forbi Stelling. Jeg kunne lide det. Især damen bag disken, der lovede, at hun var der til halv seks, hvis jeg blev ved med at gå ud, fortryde og komme ind igen efter mere.

9 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Danm you, jeg kender det det! Eller altså ikke at jeg ægte forbander dig!

Kira sagde ...

Orv manner. Der skal jeg hen! Og jeg glæder mig allerede!

Hannah sagde ...

Stelling er et farligt sted! (For kontoen altså...) Jeg fik engang at vide af ham dernede at der var en kunde der havde sagt at det var som en slikbutik, hvor man ikke behøvede at have dårlig samvittighed over at man blev tyk bagefter!

Liselotte sagde ...

Jeg kom ud af Creas i København forleden med for 900+ notesbøger, saks, limstift, papir og japanske penne forleden og jeg kan ikke en gang tegne;-)

Slikbutikmetaforen er ikke helt forkert.

Sigrid Nordvik sagde ...

Hehe, det kender jeg altfor godt det der. Det er bare SÅ mange spændende ting i de der butikker - det kunne jo godt være man fik brug for det? En eller anden gang? Er du i Kbh en gang er Tutein og Koch et godt bud - yummy!

BØGER PÅ STRIBE sagde ...

Åh ja, kender det og elsker det! Garn, bøger, flotte kuglepenne, blokke og den slags har samme effekt på mig.

StineStregen sagde ...

Fasterfis: Godt. Forbandelser er en skidte ting :)

Kira: Der er fiiiint!

Hannah: Jamen så ER der jo heller ikke meget, der kan begrænse en :)

Liselotte: Dig kan jeg lide :D Det lyder fantastisk!

Sigrid: Oh noes, there goes the julegavepenge...

Bøger på stribe: Garn ville jeg have det på samme måde med, hvis garnbutikkerne havde et fantastisk udvalg. Synes alting er tilpasset babytøj i klare farve eller damestuff i "friske" farver. Jeg bliver sjældent overvældet f yay!

Unknown sagde ...

Trods manglende tegnetalent har jeg brugt latterlige mængder af penge på tegneting, notesbøger og skriveredskaber i Stelling og fyldepennedepotet. Nå da jeg skulle flytte gav jeg så det hele væk i et anfald af fornuftig "jeg får det jo aldrig brugt" tænkning.
Så nu ender jeg nok snart dernede igen for jeg savner virkelig at have nogle tomme notesbøger stående :p

StineStregen sagde ...

Anders: Ihj, jeg synes, du lyder sympatisk :) Men jeg har også lidt lyst til at lokke dig til at tegne i de notesbøger. Der er noget fedt ved at få tegnet en smule hver dag og så se stregen udvikle sig!