søndag den 10. februar 2013

Brændeknudekattedronning

Jeg prøvede at friste lidt på facebook - med at I kunne stille spørgsmål, og så ville jeg tegne svaret. På en frisk dag, kan man vel kalde tilslutningen beskeden, men altså, dem der gerne vil spørge noget, de skal være velkomne. ISÆR hvis spørgsmålet er tegnet.

Kuluk sendte det her spørgsmål på stinestregen(a)gmail.com:Og jeg svarer hermed:


Det er nok kun skægt, hvis man har set Twin Peaks. Eller kan forestille sig en alvorligt slap dame kyle en god brændeknude mod en bette tønde.

5 kommentarer:

Anne-Christine sagde ...

Det kunne godt være en af verdens bedste udklædninger, det dér. Det kan ikke udelukkes, at jeg inspireres voldsomt på et ytidspunkt. Fantastisk tegning!

Lotte SA sagde ...

Åh Stine, du er fantastisk! The Log Lady.... Best. Costume. Ever!

Cathrine sagde ...

Juhu hvor er det sejt!
Jeg gik som The Log Lady til fastelavnsfest i 3.g og var kun succes hos samtlige dansk- og mediefagslærere. Alle de andre elever undrede sig over kævlen..
Twin Peaks burde være pensum til alle i gymnasiet og ikke kun noget vores klasse så pga den sejeste dansk lærer nogensinde.

StineStregen sagde ...

Anne-Christina: Jeg tror endda, det er et ret billigt kostume ^_^

Lotte: ISÆR, når man kan bruge aftenen på at fortælle folk ting, som ens træ har at sige...

Cathrine: Jeg er meget meget meget uenig i det med pensum - jeg måttte droppe at se det færdigt, fordi jeg holdt op med at turde stå op om natten alene (hvilket min blære beklager voldsomt). Det er simpelthen for uhyggeligt at tvinge folk igennem som pensum. Desværre er det også mega godt. Arg, dilemma.

Anja sagde ...

Fed tegning, og passende respons :D
God stil Stine :)