onsdag den 27. februar 2013

Barnemad
Jeg ville ELSKE at vise barndomstegninger, men jeg har ingen. Og jeg tror desværre ikke, mine forældre gemte nogen tegninger - jeg lavede sikkert også nok til, at de kunne isolere slotte med dem. Måske endte de mend at gøre det.

Men det, jeg kan se i mine gamle stilehæfter, er, at jeg lavede tegneserier helt fra starten. Den første stil jeg kan finde, handler om et egern. Den starter meget entusiastisk og slutter ret pludseligt. En af de andre handler om Batman og Dracula - jeg gætter på, at jeg lavede den til min søster, så hun ville grine og sige, at jeg var dygtig.

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Aww, hvor er barne-Stine (også) sød!

Trine sagde ...

13 årige Stine dekorerede også de konvolutter hun sendte til sin penneveninde i Nordjylland! (kommer fra yderst påliderlig kilde!)

HelleA sagde ...

Hej Stine,
Tusind tak for det fine svar på mit spørgsmål :) Og jeg er enig med Mette, barne-Stine er meget meget sød - og velklædt!

KH Helle

Anonym sagde ...

Det der med at slutte pludseligt, giver mig lyst til at dele en historie - i 9. klasse til terminsprøven skulle vi skrive en spændende historie om et vaskeri (hmm... men okay, tænk på, hvor skumle vaskerier kan være). En dreng fra min klasse havde skrevet en sindssyg god historie, som seriøst lå til et 13 tal de første seks sider. Så fandt han ud af, man havde fri, når man var færdig med at skrive, og uden nogen overgang overhovedet skrev han "og så døde de allesammen". Han besværede sig ikke engang med at lave en ny sætning. Så den endte på et 7tal.

Trine ;)