tirsdag den 2. oktober 2012

Om at føle sig lidt for godt hjemme
19 kommentarer:

pernille|illustrafil.dk sagde ...

Hahahahahaha! Elsker dit ansigtsudtryk. Ja. Glemte du det eller hvad? Det tror jeg, vi er mange, der gerne vil vide. Herhjemme er dørene lukkede, vil jeg bare lige sige. Kan godt være, det virker en anelse hysterisk, at jeg står og basker med armene og råber "Gå uuuuuud" til en mand, jeg har kendt i 10 år, men jeg tror på at hyggetisseri er den stensikre vej til at blive venner i stedet for kærester. And we don't want that!!!!

StineStregen sagde ...

Ha! Ja, jeg skulle måske lige have understreget, at jeg havde smækket døren bag mig og regnede med, at den gik i. Det var slet ikke faldet mig ind, at den ikke skulle være lukket. Vi er altså heller ikke tisse-for-åbne-døre-mennesker.

Teresa sagde ...

man bliver ikke degraderet til venner pga en åben dør og lidt tisseri. Ikke i mit hus i hvert fald. Her er som et cirkustelt. Et værre rend af børn og kæreste alle vegne. At skide i fred er ikke længere noget man skal føle sig for sikker på... Men vi er altså helt pjattede med hinanden alligevel. :-)

Steffen sagde ...

Fed tegning.

Mette sagde ...

Her er vi heller ikke tisse-for-åbne-døre-mennesker. Vi er begge to ret blufærdige. Tisser til gengæld konsekvent for åben dør når han ikke er hjemme. Og tror heller ikke forholdet dør, hvis han ser mig tisse. Synes bare det er privat.

Fru Sole sagde ...

Haha meget meget fin tegning!
Vi har været gift i snart 5 år, og tisser stadig ikke for åben dør. For mig er det om at bevare en eller anden form for mystik/romantik i forholdet... (lige bortset fra når jeg skal føde. Der sættes alle regler og normer ud af kraft)

Ibs sagde ...

Oh the horror!

Men det er altså først rigtig slemt, når man laver den på arbejde. Fåk, det er kejtet bagefter!

Katja sagde ...

Haha. Jeg foretrækker en lukket dør, men børn ændrer bare alt...

Nele sagde ...

Har det med at glemme at lukke døren hjemme, især glemmer jeg at jeg altid låser døren når vi har gæster...det er svært at komme ud af en låst dør

Jade sagde ...

hahahahaha!!! Oh dear! det lyder ret pinligt :P hold fast et godt ansigts udtryk!

Prøv at klikke ind på Blackandbowtie.blogspot.com!
Det er min blog, og jeg overvejer virkelig også at lave en lille figur der ligner mig :)
Du er så dejlig inspirerende! <3
Elsker din blog:)

Knus Jade

Michelle sagde ...

Hahaha rigtig sød tegning :D
Min kæreste og jeg er ret ligeglade med den slags når det er overfor hinanden, da vi ikke er så blufærdige omkring det, okay nu har vi også været kæreste i mere end 8 år, efter den tid begynder man at være lidt "nå" agtig med den slags :D

Men elsker bare dig udtryk på billedet Stine! Kender det selv når man har været ude at skulle på toilettet offentlige steder, og så man laver en... "lyd" (for ikke at uddybe det yderligere) og så en står og glor på en når man kommer ud igen. UHA! Kan ikke tåle den slags, bliver så pinligt berør at jeg kunne krybe i et musehul.

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Jeg tror jeg ville dø lidt inden i. Heldigvis er døren så LIGE ved siden af toilettet i vores lejlighed, så man kunne ikke undgå at opdage det.

Jeg har til gengæld måtte opdrage min mand til at holde toiletbesøg privat. Han er ikke så sippet hvad den slags angår - men jeg har i den grad skåret ud i pap for ham at den dør er lukket uanset hvad man foretager sig på toilettet. For jeg er helt enig med illustrafile Pernille i at det er den sikre vej til at blive rigtig fine venner...!

StineStregen sagde ...

He he, hvor er det sejt, at det udvikler sig til en debat om åben tisning :D Normalt ville jeg altså ikke gøre det, derfor ansigtsudtrykket på tegningen. Det var dælme flovt! Men på den anden side tisser han jo gladeligt i grøftekanten, når han er svært beruset. Også selvom jeg står ved siden af og råber "aaaaaaad" :)

Læsehesten sagde ...

Haha, jeg blev selv lidt paf den dag min kæreste kom ind mens jeg var i bad, fordi han lige skulle tisse. Det var jeg ikke lige klar til. Det er dog ikke sket siden, og vi er stadig sammen, så mon ikke at et forhold sagtens kan overleve offentlig vandladning en gang imellem?! ;-)

Læsehesten sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Læsehesten sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Læsehesten sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Læsehesten sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Læsehesten sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.