onsdag den 3. oktober 2012

Både han og jeg er vilde med den side


Efter 15 år med "tape og tegnestifter kan fikse alt" som mantra, er tingene blevet en smule anderledes herhjemme.

8 kommentarer:

Lea sagde ...

Hej Stine,

Tusind tak for en dejlig blog. Jeg har netop læst den fra start til nu - jeg har grint og jeg har grædt. Du er dælme god til det, du gør!

Det er faktisk lidt vemodigt at have læst til nu, jeg misunder alle dem, der stadig har din blog tilgode! Men lige her og nu er der nu også rart, dejligt med kærlighed i luften :o)

Juliette sagde ...

Årh, hvor er I bare søde! :)

Mette sagde ...

Hvor fedt!! Gid jeg også havde en handyman ;-)

Østfronten sagde ...

Handymænd holder 100%. Mindst. Enjoy! (Og se lige om du ikke kan snuse nogle tricks af. Kæreste synes, det er hyggeligt, når jeg spørger ind til teknikker, og at det var meget sejt første gang jeg selv håndterede et slagbor.

StineStregen sagde ...

Lea: Ih, nu er det mig, der griner fjoget, mens jeg i virkeligheden får lyst til at fælde en lille tåre. TAK for din kommentar. Virkelig.

Juliette: ^_^

Mette: Det er så praktisk! Og det pynter.

Østfronten: At dømme efter, hvor svært det var at komme til at samle møbler, da vi havde købt nogen af dem, tror jeg lidt, han tænker på sig selv som kongen af handywork...

Stine Barselsfeber sagde ...

Jeg har giftet mig med den forkerte mand...

Susling sagde ...

Personligt tripper jeg lidt rundt om min - jeg ville ikke kalde ham handyman. Han hader det ord - mere fixer på den maskuline måde og trykker ham lidt på musklerne, mens jeg kælent smisker: Det er så dejligt, når jeg kan mærke dine muskler arbejde. Uhm, det er sexet og maskulint.

Bortset fra, at jeg mener det, så sætter det altid lidt ekstra fut i, at vi får repareret ting. Og vigtigst af alt: jeg slipper for det.

Michelle sagde ...

Gid det var sådan her hjemme i Casa del nørd, men ak og ve.
Der er det desværre mor her som aks være den smarte handy-woman, og fikse ting, haha :D
Ellers kan jeg altid spørge pænt og min far ikke vil komme ud og hjælpe :D