tirsdag den 30. oktober 2012

Min underbevidsthed er ikke så skarp


...til gengæld er den over middel-glad for julemusik.

11 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Ehm.. Jeg hørte en julesang på en cafe idag. Var det dig der havde indsunget den?

Straks efter troede jeg at fyren ved nabobordets penalhus var en julegave.

Det er ægte hjernevask.

Ida sagde ...

Jubii!! Det er god julestil og så vigtigt at gå at nynne for sig selv.

Jeg har Jesus og Josefine titelnummeret på hjernen (og lidt December).

Katrine sagde ...

Det her gør jo intet fornuftigt for min trang til at finde julekasserne frem og lade dem kaste op ud over hele lejligheden

StineStregen sagde ...

Fasterfis: Ja, det må være enten fra "Stines Jul 1 - 5" eller "Slædetur med knold part 1"

Ida: Efter en hel morgen med julemusik ved Andreas begynder det at føles lidt bims :D

Katrine: Folk vil nok rynke panden og sige "deeeet' jo liii ti'li' nok". Jeg siger go for it!

Fiskeforskeren sagde ...

Så prøv at spørg hvordan jeg har det heroppe i Oslo hvor sneen har dalet fin og hvid siden søndag nat -og der ligger 10 cm udenfor min hoveddør!
Og jeg kan fandme ikke engang finde en and til Mortensaften!!

StineStregen sagde ...

Fiskeforskeren: Nøøøøøj! Det ville jeg slet ikke kunne styre!

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Jeg ville ønske din underbevidsthed havde fat i noget. Dels fordi december er markant sjovere end november og alle andre kolde måneder. Dels fordi vi så ville være en lille smule tættere på sommeren. Dels fordi det så ikke ville være så sindsoprivende irriterende at høre på andre mennesker nynne julesange i ét væk - en tendens der desværre virkelig kan få mit pis i kog alle andre dage end 1.-31. december...

Anonym sagde ...

Jeg har, til min søns store fortrydelse, nægtet at bare nævne den kommende højtid førend det i hvert fald er november. Så pillede han en clementin, og hele hytten skreg pludselig på glögg og overgearet pynt. Julen sidder åbenbart i næsen hos mig.

StineStregen sagde ...

Fru Buur: Undskyld... Til mit forsvar, var det min kæreste, der satte julemusik på i går morges, ikke mig :D

Mandagsvoksen: Well, jeg har jul i ørerne, og du har i næsen. Det er næsten et lille eventyr i sig selv.

Juliette sagde ...

Iiiih, hvor dejligt at have dig & adskillige andre herinde som allierede udi juleentusiasme! :D

Jeg prøver p.t. at styre mig med julemusik, juleknas og generelle juleudbrud, for min kæreste er sommermenneske og vil helst reservere juleamokkaet (for min part - han går aldrig amok) til december måned ONLY.

Men har da skrevet en lille farvelhyldest/ode til Lagkagehusets julebolle ovre hos mig, for DEN har jeg altså skrevet ud af mit liv. Så bliver der også dejligt meget plads til alt det andet julede & mumsede ... :)

Lea sagde ...

Jeg glæder mig allerede... Nu varer det heldigvis ikke så længe :)