onsdag den 19. september 2012

Afsnit 3, hvor Stine begynder at forstå de mange sure jokes om mænd og computerspil

10 kommentarer:

Den Klodsede Ælling sagde ...

Bare vent - bare vent!

Dorte sagde ...

Køb et par høretelefoner med en lang ledning til ham. Hvis han er afvisende overfor ideen kan du evt sætte dig meget tæt på ham mens han spiller, og stille relevante spørgsmål som 'hvem er det?, hvad laver hun dér? Hvorfor gør du nu det? Hvad sagde du spillet hed? Kan du ikke vælge noget pænere tøj til ham?' o.l. så kan det være at problemer løser sig på magisk vis :)

Mikkel sagde ...

I dont get it..
Hvad i består denne joke?

Mette sagde ...

Uh. Kan høre jeg er en af de få(?) heldige der har fundet en kæreste uden playstation .Mistænker ham dog for at have en hemmelig playstation trang, når han sidder og spiller playstation hos sine venner... En ting er sikkert: Man kan ikke lave om på mænd.

Helene sagde ...

Hahahaha og her sidder jeg og elsker selv at game og ellers finder jeg det sjovt at se ham game en gang imellem... Prøv evt ratchet & clank all for one eller little big planet så i kan spille lidt sammen... :D

StineStregen sagde ...

Ælling: På hvad? PÅ HVAD?

Dorte: Han har sådan en ledning til sine høretelefoner, men har glemt den - jeg er i FULD gang med "hvem er HUN? Hvorfor skal hun være så flirty, hvis hun bare skal give dig angrebsordrer?" :D

Mikkel: Åh... er der en joke? Jeg mener bare, at der findes mange sure jokes om mænd og computerspil. Og at jeg begynder at se, hvorfor damer kan blive jaloux på de der spil :D Jeg troede bare, at man opdagede og plaffede løs, ikke at der er også var kælne damer ;)

Mette: Lucky!

Helene: Efter dengang, jeg mistede en uge og troede, det var halvanden dag, er det vigtigt, at jeg IKKE begynder at spille igen. Der er ting nok, der forhindrer mig i at tegne mere :D

Den Klodsede Ælling sagde ...

Stine:
På den dag man flirtende går ind uden ret meget tøj på - blot for at få at vide at man "altså står lidt i vejen"...

Eller at han sidder og snakker med alle mulige fremmede, for så at kigge bebrejderne på dig når du snakker til ham - man forstyrrer jo spillet!

StineStregen sagde ...

Ælling: Yikes!

Kaja sagde ...

jeg troede også jeg havde fundet en playstationfri kæreste indtil vi flyttede sammen.. Er dog ikke nået til Ællings punkt, behøver det at ske?

det moderlige råd (stines nye 18årige mor, here goes): de der pigefilm kun piger kan lide, og i små mængder; SE DEM NÅR HAN ER DER, så begrænser han pludselig sin zombiespilletid til når du ikke er hjemme, i håb om at slippe for at skulle overvære dine lyserøde film senere :D

Den Klodsede Ælling sagde ...

Kaja der behøves man ikke nå til - men hvis du gør så gælder det om at trampe sin plads tilbage. Og det kan sagtens lade sig gøre:)