tirsdag den 18. september 2012

Vigtige spørgsmål melder sig
9 kommentarer:

Anne L sagde ...

Inden min nuværende mand og jeg flyttede rigtigt sammen, og han var det meste af tiden hos mig, var han faktisk kun hjemme hos sig selv for at bruge sin computer (når vi ikke kunne deles om min ene stationære - det var i 1998), så det kom ret hurtigt til at hedde, at han var "hjemme på kontoret".

Gemt sagde ...

Heheh, jaaaja det er da store spørgsmål ;)

Gemt sagde ...

Heheh, jaaaja det er da store spørgsmål ;)

Fortabtiparis sagde ...

Ja, det er så besværligt. Jeg er lige flyttet til Paris - eller det vil sige, jeg bor hos noget familie uden for byen, mens jeg leder. Så for mig er "hjemme" både i DK og hos min familie, samtidig med at jeg leder efter et rigtigt hjem. Fandme besværligt!

Vundermutti sagde ...

Home is where the heart is. er der noget der siger.

StineStregen sagde ...

Anne: He he he, hvor fornemt :D

Gemt: Jamen det ER det...

Laura: Whoa... Så når du er hjemme i Danmark skal du også til at hjem til Paris og lede efter et hjem. Det begreb er forvirrende...

Vundermutti: Jeg elsker, at en med dit "navn" siger det ^_^

Cecilie sagde ...

Den der med at alt nu burde være "vores", "hjemme hos os", osv.. Den er svær! Og det virker bare så forkert når man så kommer til at sige "min" og "hjemme hos mig"..

Onkel Anne sagde ...

men hjemme hos os, kan vel være noget man siger om begge lejligheder? altså jeg mener så længe man er der sammen, er det vel et os?

Cecilie sagde ...

Iiih, af nye problemer er det da et dejligt et! Held og lykke med at få styr på terminologien og alt det andet der følger med det nye liv :)