torsdag den 20. september 2012

Bigfoot er skuffet

Har siden foråret ledt efter et par sneakers. Forgæves. Har for store fødder til pigestørrelser. Eneste mulighed er mandesko. Dårlig mulighed. Ligner langrendsfødder.

(Tilføjelse med tank for links til netbutikker for Bigfootgirlz: Jeg kan godt passe almindelige damesko. Kun sneakers, der er imod mig.)

13 kommentarer:

Ulla sagde ...

All stars :-) Comes in all sizes! Mine favoritter.

Uden Relevans sagde ...

Måske er det bare ikke meningen at du skal gå i sneakers?

Gitte sagde ...

I feel your pain. Bruger str. 42 og så er sko shopping bare ikke særlig sjovt! "Nej, de sko fåes kun op til str. 41" - SUK!
Men kan anbefale Adidas Originals hvis dit problem er lange smalle fødder...

StineStregen sagde ...

Ulla: Kan passe deres lærredsko i str 41, men ikke deres sneakers :(

UR: Well... hvorfor skal fabrikanter bestemme det? Når jeg nu gerne vil? *børnestamp i jorden*

Gitte: Jeg bruger str 41, hvilket er fint med alle andre sko, men bare ikke sneakers. Kan ikke helt finde ud af, om Adidas Originals er pæne til kjole? Jeg ejer ikke bukser... Hvad bruger du dem til?

skatkat sagde ...

Lider af modsatte problem med små fødder og pigesko som kun er i pastelfarver. Meeen der findes et svar som hjælper os begge. Adidas laver seje herresko/unisex som går helt fra 36-46. De kan varmt anbefales særligt Adistar har en feminin facon ;-)og så er de gode for fødderne oveni.. et lille tip!

Linda sagde ...

Nike laver en masse fede sneaks, også til piger. Desværre får butikkerne bare meget få af hver enkelt størrelse, men tjek Nikes hjemmeside - der har de de fleste. (Også i halve størrelser).

Til gengæld vil jeg anbefale dig at styre i en meget stor bue uden om Puma. Deres sko er meget lange og tynde, hvilket betyder at størrelse 38 ligner noget, man kan sejle til Sverige i.

God jagt:)

Gitte sagde ...

Jeg bruger dem mest til bukser, eller til de lidt mere afslappede kjoler.

Men de her er da fine, og kan godt bruges til kjoler :)
http://www.adidas.dk/Women%27s-Top-Ten-Hi-Sleek-Heel-Shoes/G61016_560,da_DK,pd.html

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Kan på det varmeste anbefale Adidas Sleek Series - hvis du vel at mærke har smalle fødder, eller går det ikke. De er feminine og stadig sneakers-fede, uden at man får klumpfødder!

Desværre tror jeg ikke man kan få så mange af modellerne herhjemme.

Unknown sagde ...

Genial blog! Elsker Din lille Stine figur<3 Hvis du klikker ind på min blog Black and Bowtie ( http://blackandbowtie.blogspot.dk )
og klikker på den faner der hedder 'hvor klikker jeg ind?' kan du se hvad jeg har skrevet om din blog og din lille figur!
Følg mig også rigtig gerne, da min blog er helt ny og jeg gerne ville have en god start, men er du gal din blog er genial! Go for it girl:)
Knuz Jade <3

Anonym sagde ...

Hej Stine,

jeg læste for et stykke tid siden om et nystartet dansk firma, som vil lave lækre feminine sko i store størrelser.

Jeg har lige fundet deres side og meget er på tilbud og udsolgt lige nu, men mon ikke det betyder at de snart får nye varer(?)

http://www.miaman.com/index.php/

Tak for mange smil :-)

Nanna Hee Haastrup

Adam Høj sagde ...

Afsted til ShoeChapter i Badstuegade!! https://www.facebook.com/pages/Shoe-chapter/111311242272105 er helt sikker på at han kan hjælpe dig!

Anonym sagde ...

Endelig! Godt man ikke er den eneste. Jeg var solgt ved første indlæg i din blog, dette, om stor skostørrelse... Du er ikke alene, sig hej til en ny læser :-)

StineStregen sagde ...

skatkat: Jeg vil kigge dem, tak for tippet :)

Linda: Men deres størrelser er så SMÅ! Eller laver de store størrelser til piger også?

Gitte: Det er ellers den slags, der normalt giver en langrendsfødder... Har du prøvet dem?

Fru Buur: Til almindelige damesko har jeg brede fødder, til sneakers har jeg smalle fødder. Det er en sær sær verden :D

Jade: Hvor er du sød, tak ^_^

Nanna: Hvor er det SEJT! Tak for link - jeg kan selv godt passe sko, der ikke er sneakers, i alm størrelse 41, men jeg har fået så mange kommentarer, at jeg slet ikke er i tvivl om, at der er behov for den butik!

Adam: Guij, jeg troede kun, de havde mandesko. Må prøve at kigge forbi...

Anonym: Hej nye læser ^_^ Hvor er jeg glad for, at du kigger forbi - og hvor er jeg glad for en medsøster, der står fast, når de blæser ;)