søndag den 10. juni 2012

En hetero sniger sig med


Århus er lille, og folk er ikke lige god til at komme ud. Måske var det derfor, Århus Pride overvældede sådan med sine omkring 2.000 deltagere, der med sang, råb og trækvogne slangede sig gennem en begejstret lille by med stjerner i øjnene. Måske var det bare fordi, at man stod der midt i så meget oprigtig stolthed og glæde og indså, at sådan en hyggelig lille parade virkelig virkelig betød noget. For mange.

4 kommentarer:

Liva sagde ...

Jeg var der også! Under samme omstændigheder som dig :)

Yessen sagde ...

Tæl endnu en hetero med her. Var dog ikke med i paraden, men stod i stand på Officerspladsen og solgte mad for KlosterCaféen, og var ude og huje med da optoget passerede Klostergade.
Stort smil på. Kunne man andet når folk var så glade? :)

Anonym sagde ...

Åhhh jeg ville så gerne have været der, men jeg syntes det var lidt personligt vigtigere, at mine venner skulle giftes :)
Til gengæld, står jeg der igen til August, når priden snor sig igennem København.

Og mon ikke, jeg ikke også står der i Århus næste år.

Uden Relevans sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.