tirsdag den 21. juni 2011

Roskilde, mand...

(Dette er ikke en gentagelse af sidste års pointer, der kommer en tilføjelse efter tegning 3, red.)


Hver gang op til Roskilde Festival, er det her det eneste, jeg kan huske fra forgangne festivaler. Kulden, mudderet, toiletforholdene og de nasty mennesker.
Det varer lige præcis indtil, alle jeg kender er taget af sted. Så kan jeg huske solen, sammenholdet, de smukke mennesker og de fabelagtige toner.
Sidste år midt i denne følelse svor jeg, at jeg skulle af sted i 2011.Og jeg ER naturligvis allerede bristefærdig af Den Store Præ-Roskilde Surhed - men jeg har en vigtig grund til at tage af sted alligevel.

Jeg skal nemlig OPTRÆDE!

Tryk på "optræde" og læs mere om Tegneseriebeats på Roskilde - vi går live søndag, mandag, tirsdag og onsdag op til festivalen fra klokken 21 til 23 på "Forfatterskabet" (ja, jeg har også på fornemmelsen af, at de lyver, og at det overhovedet ikke er et skab).Og jeg KÆMPER virkelig med min modvilje over at bo i telt (hvornår får den festival opstillet nogle pensioboliger med menneskelige forhold? Spør' bare!), men jeg GLÆDER mig virkelig til at tjene retten til at sige det her resten af mit liv!

I øvrigt. Hvis du har en yndig bjælkehytte lige ved siden af festivalpladsen og har plads til mig og Hr. Pænesen i festivalugen, så drop en mail og tjen evig taknemmelighed! (og penge velsagtens også)

12 kommentarer:

Laura sagde ...

Juhuuu! Jeg kommer og ser dig og jeg GLÆDER mig!

Sascha sagde ...

Hehe sidste billed kunne lige så godt være min kæreste.
Han har præcis samme bagtanke ved at skulle spille på Roskilde om tirsdagen.

...og ja indrømmet..er sgu da røv fedt at kunne sige, og er sleeeet ik misundelig på alle jer der kan sige det...eller...noget.. :-P

StineStregen sagde ...

Laura: YAY!

Sascha: Det gad alle vist godt sige :) Men jeg havde nu aldrig regnet med, at det kom - siden jeg nu ikke kan spille på et instrument og sådan.

Fru Forstad sagde ...

Hæhæh sjovt, at du har det med Roskilde præcis som jeg. Kan i øvrigt godt anbefale pensionistudgaven. Jeg har i en årrække været så heldig at sove i en rigtig seng med bad og morgenmad oppe i byen. Så er det hele til at holde ud. Held og lykke med rock'n'roll-tegneserien

Malene sagde ...

Sejt. Godt gået.

Nadia sagde ...

Åh jeg vil meeeeed!

(Altså lige indtil jeg er afsted - så plejer jeg gerne at fortryde. F.eks. når jeg skal på toilettet. Eller når jeg skal have mad. Eller når jeg skal sove. Roskilde stinker. På den lokkende måde.)
Men jeg skal til eksamen torsdag, så det ville være spild af penge.

Jeg håber det bliver fedt at optræde, og at der bliver heppet godt og grundigt på dig!

Onkel Anne sagde ...

Hvis der skal være nogen, der kan lokke mig til at sove i et telt og pisse i en busk, så er det dig Stine!

Anonym sagde ...

NAnananananana jeg slipper for at sove i telt. Og får gratis øl.
Godt nok har jeg så også solgt min sjæl til muskelsvindfonden, men hva gør det?! JEG SLIPPER FOR TELT!! Juhu!

Anonym sagde ...

Roskilde findes skam på den lækre måde. Det hedder H&M Reboot camp. Pæne og RENE toiletter, masser af varme bade uden kø, folk der rydder op mellem teltene konstant, så der hele tiden er pænt, god mad og tøjvask.

Needless to say at dem der køber biletter netop er dem, der ikke gider brække sig i hinandens telt.

Og æv, æv, og æv. Kommer først derned torsdag.... Ville så gerne have set dig live!

StineStregen sagde ...

Fru Forstad: But hooooow?

Malene: Tak :)

Nadia: Ak og eksamens-ve :( Men held og lykke!

Onkel Anne: Du får mig til at lyde som en skummel fetishist :D

DenLange: Tag mig meeeeed...

Anonym: Men de er udsolgt :(

Onkel Anne sagde ...

Stine jeg synes da ikke der er noget i mit indlæg, der tyder på, at du dyrker fetisch! Altså ud over sippethed ;)

Uden Relevans sagde ...

tag hjem om aftenen? Til den pæne mands bopæl? eller??