søndag den 19. juni 2011

StineReolen

Twitter er sjovt sted.For nogle dage siden postede jeg det her foto.Og det så damen på tegningen her. Hun hedder Nadia og tegner også sit liv."Stine-reol eller ninjahævneren i forklædning?" stod der på linket til den her fantastiske tegning, som Nadia lige tegnede og smed på Twitter. Ninjahævnerens smidighed fik mig til at grine så meget, at jeg fik hende til at love, at jeg måtte smide den på min blog.

I øvrigt: hvis du er skide træt af, at jeg ikke poster nok herinde, så skynd dig over til Nadia, hun er virkelig ret disciplineret.

Tilføjelse:

Like-sider på facebook er OGSÅ sjove. Anna viser med denne prakitske tegning, at det faktisk ikke er specielt besværligt at lave sin EGEN StineReol :D Tryk på tegning for forstørrelse.Der er så meget pligt til at sende billeder, hvis nogen laver den her reol, at Ninjahævneren slår knuder på både sig selv og reolmageren, hvis det ikke sker.

6 kommentarer:

Fru Sole sagde ...

altså nu bliver jeg jo nysgerrig... var det dig selv der havde tegnet på asfalten eller?

StineStregen sagde ...

Nårh, det fik jeg slet ikke skrevet noget om. Nej, jeg faldt over det på vej til Loppehuset. Og tog det som et tegn på, at jeg ville finde verdens sejeste reol. Men det gjorde jeg ikke.

Nadia sagde ...

En gør-det-selv Stinereol!? Det er jo endnu bedre!

(Jeg synes i øvrigt, det er ekstremt sejt, jeg er på StineStregen - jeg føler næsten, jeg har vundet en præmie)

StineStregen sagde ...

Det hele er en ekstrem sej helhed!

Og jeg håber, folk følger linket og din læsermængde går bananas :)

Nadia sagde ...

Ja, der er vist allerede sket lidt!
Det er meget mere spændende at kigge på blogstatistik nu, end at læse til eksamen ;)

JL sagde ...

Nordøstre hjørne af krydset mellem Vestre Ringgade og Søren Frichs Vej! Tænk at jeg går forbi der (næsten) hver dag, men først i dag så jeg teksten.