onsdag den 9. marts 2011

Vanlig elegance - nu også på sms

Det kunne nok godt kaldes en klassiker. Men det gør ikke følelsen mindre dum.


13 kommentarer:

Mette sagde ...

ohh har savnet dine streger!! og denne kunne jeg altså ikke lade være med at smile af.. bare være glad du ikke skrev andet!

Stine K.A. sagde ...

Det var da en chef uden specielt meget selvtillid ;)

StineStregen sagde ...

Mette: DET er jeg også!!!

Stine: Ja gudskelov :D

Nadia sagde ...

Ha! Ja, det kunne være meget værre. Stine, du har altså virkelig den hyggeligste blog nogensinde.

Kirsten Søeballe sagde ...

Smiler stort :-)

Hybel sagde ...

Så behøver jeg vist ikke, at fortælle hvad der skete for min bror - før sms'en var opfundet *knækker sammen af latter ved tanken alene*

Så, var den sms total uskyldig!

Anonym sagde ...

Dejligt at se dine streget igen, de har været savnet.
Må jeg have lov at spørge ind til hvad der er sket med tegnestilen (eller hvad det nu hedder på fagsprog?) Det virker lidt mere computertegnet? Ikke at det er en dårlig ting, den hyggelige blog er stadig hyggelig. :)

- Therese

KirstenK sagde ...

Ja, det er en kassiker...prøvede engang at få en sms fra min chef indeholdende teksten: Jeg nåede det, tusinde kys til dig...Den var helt sikkert heller ikke til mig...

StineStregen sagde ...

Hybel: Joooo, det gør du faktisk. Hvad skete der?

Therese: Jeg er ikke sikker på, hvad du mener? De første par år bloggen levede tracede jeg alle tegninger, dvs puttede dem ind i et program, der rentegnede dem og gjorde dem mere strømlinede. Det stoppede jeg med, da jeg arvede en virkelig virkelig gammel scanner - og ellers bare lagde halvdårlige billeder af tegningerne ind. De tracede tegninger blev for rene og pæne og "kunstige" følte jeg efterhånden. Så egentlig er der sket det modsatte... Jeg ved ikke, om det er fordi, de virker mere pixelerede? De farvelagte filer er ret store, så jeg kan kun lægge komprimerede versioner ud, som ind i mellem ser enormt takkede ud, hvilket er surt.

Kirsten: Tænk lige, hvis den rent faktisk var til dig???

Caroline sagde ...

Min veninde fik en sms fra sin nuværende chef samme dag, som hun havde været til samtale hos ham, hvor der stod "Hej mor - kan du passe børnene på lørdag?". Den grinede vi ret meget af... Senere kom opfølgeren "Hej P - ingen panik, jeg har fået fat på min mor. Hun kan godt passe børnene". Godt så!

StineStregen sagde ...

He he he he, sjaw!

Hybel sagde ...

Hæhæ - En meget tidlig morgen på ferie, ringede min bror hjem, til kæresten i Danmark: Hej skat, jeg savner dig... Der gik et stykke tid før, han opdagede hvem, han havde fået i røret.

Problemet var, for min bror, at han ikke kunne høre forskel på kærestens stemme og kærestens mors stemme.

Det var så sidste nævnte, som tog telefonen den tidelige morgen. Det var en noget flov brormand som blev MEGET vågn, da det gik op for ham, hvem, han havde sagt go' morgen skat til. Hehehe

hulebo sagde ...

Ha ha, ja jeg sendte også engang en lystig sms med en invitation til drink og dans og så videre...til min advokat. Han mødte da heldigvis ikke op, men sendte en venlig besked om, at han ikke formodede det var til ham. (Øhh nej...)