tirsdag den 8. marts 2011

Tid til undren, trods alt


20 kommentarer:

Cecilia sagde ...

Genialt!

Leoparddrengen sagde ...

Hvad Cecilia sagde.

Bedste 8. marts indlæg endnu!

Stine K.A. sagde ...

Ha ha! Og gode indlæg er jo som bekendt værd at vente på (:

Onkel Anne sagde ...

jeg har savnet dig!

Klejs sagde ...

Er du tilbage? For real?

Sara sagde ...

Fordi kvinder har været og stadigvæk er igang med en frigørelse og det er mænd ikke. Det er jo også mere socialt accepteret for kvinder at udforske sin seksualitet end for mænd.

StineStregen sagde ...

Tak for pæne ord, folkens :)

Klejs: Tjøhbøh... Jeg kan ikke love, at det nogensinde bliver daglige opdateringer igen. Forhåbentlig bliver det oftere, men det er sgu svært at vride mere tid eller kreativ energi ud af mit liv these days, selvom det er skide ærgeligt. Også for mig. Jeg gad godt, det bare kørte. Men jeg er ikke studerende med magt over egen tid længere...

Sara: Hvad er din baggrund for at sige det? Og betyder det, at kvinder også en dag vil blive opfattet som ulækre gamle svin, hvis de køber sig en dildo? Jeg synes virkelig, det er interessant.

KirstenK sagde ...

Godt Stine...også betragtninger jeg har gjort mig en del gange! Dejligt du lige satte tegning og ord på lige netop den flig af "kvindekampen" Aner man en vis ulighed der? Ja, det gør man da vist...

Anonym sagde ...

God betragtning på quindernes internationale kampdag :-)

SanneBogorm sagde ...

Genial!
Det kan ikke beskrives meget bedre :)
Og er enig med dig i at det er et spørgsmål jeg også undre mig over...

Sara sagde ...

Jeg siger det fordi jeg mener at kvinder har, i og med kampen for kvindefrigørelse, kæmpet for at opløse stereotypiske normer og derfor blevet mere frie i mange henseende. Jeg håber at mænd også begynder en kamp for en bredere forståelse af hvad det betyder at være mand, og at både mænd og kvinder med sexlegetøj en dag ikke ses som noget abnormalt eller ulækkert.

Nadia sagde ...

Måske mændene bare mangler at have deres Sex & the City-bølge?
Eller måske handler det en lille smule om, at nogle mænd tænder på billedet af en kvinde med en dildo, men de færreste kvinder tænder på billedet af en mand med en gummiskede?
Hmmm...

StineStregen sagde ...

Tak for de fineste ord nok engang :)

Sara & Nadia: Det er faktisk en spændende diskussion... Har vi kæmpet så meget for forståelsen af vores egen seksualitet, at hele verden nu er helt med på den, mens mænds har været så åbenlys engang, at ingen har gidet kæmpe for forståelsen af den? Og kommer der mon en mandeversion af Sex & The City?

Men altså... et billede af en mand med en mekanisk gummiskede bliver nok aldrig ligefrem appetitvækkende. Tror jeg.

Anonym sagde ...

SIkke en dejlig overraskelse med en ny tegning. :) Den satte endnu engang et smil på mine læber, på en ellers trist onsdag

Uden Relevans sagde ...

Uhm, det er vel fordi det ikke er normen at mænd har den slags legetøj? Eller at mænd taler om det i hvert fald.

Anonym sagde ...

Jeg tror, at mænd er dårligere til at tale om den slags end kvinder er. Kvinder har tonsvis af veninder og brevkasser at betro sig til, men det forekommer mig, at mænd ikke rigtig har samme muligheder. Jeg har i hvert fald aldrig stødt på en brevkasse der direkte appellerede til mænd og det er som om, at mandesnak mere handler om fodbold, fisse og patter end ”Ej, jeg har tænkt lidt på hvordan det ville være at få den i røven – hvad siger I, drenge, skal jeg købe en dildo?”. Og når tingene ikke bliver snakket om bliver det vel et tabu.

Anonym sagde ...

Ps. er kæmpe fan af at se friske tegninger herinde! :)

StineStregen sagde ...

Måske er det i virkeligheden måden, de taler om det på? Svært at vide, når man ikke er en af dem. Har svært ved at se en drengeven snakke hudløst ærligt med mig om den slags...

Anonym sagde ...

Haarj Stine!!!

StineStregen sagde ...

Well howdy :)