søndag den 28. november 2010

Fotosafari fra tegneland

En reportage fra et af virkelighedens brændpunkter! Tak til Randi, Tine og Adam for billeder.Tegneseriebeats var den sjoveste aften i 100 år! Her ses set up'et. Dan Ræder Knudsen til venstre drak øl, mens Thomas Nøhr og jeg (det er mig med det lilla tørklæde) knoklede som små kineserbørn på en sweatshop. Til højre ses Den Pæne Mand, der var konferencier.
Ok, Dan tegnede måske også LIDT. Vi startede med at lave en foldemand (Jeg fik lov til at tegne kroppen, men har desværre ingen billeder). To kunne tegne ad gangen, og så blev tegningerne synlige for publikum på to lærreder.
Publikum havde skrevet stikord, så efter foldemanden tegnede vi de ord efter bedste evne...
...mens Per Vers klemte vers ud af både stikord og tegninger. Her tegner jeg "hingst". Per fandt min hingst temmelig fesen, men det var ok, for jeg har aldrig set nogen tænke så hurtigt som den mand. NUJ, det gik stærkt, det freestyle.
Et af aftenens ubetingede højdepunkter var, da Per Vers troede, at Dans hånd var min og rappede away om damehænder. Indtil Dan skrev, at det altså var ham. Senere gik det op for Per, at det var mig med den grønne neglelak.
Så var der pause, hvor vi blev enige om en ny form for publikums-blanden-sig-i-alting. På 10 stykker papir tegnede 10 publikummer en trekant, en cirkel og en streg, og den skulle vi så lave til en figur af en art. Man kan se på Thomas' ansigt, hvor piece of cake-agtigt, det var!
Man fandt sit bedste koncentrationsfjæs frem.
Og fik tegnet et bette fugl.
Og en bette Batman, der spiller på triangel.
Og så hang Per Vers på at få de tegninger kædet sammen til en historie - ud over fugl og Batman, var der ting som julefanden, girafhalsdame med trusseindlæg og en, der havde drukket for meget Pisang Ambon. Umuligt.
Men selvfølgelig ku han det. DJ'en blev i øvrigt måske lidt overset, fordi han var gemt væk, men det var Turkman Souljah, og han var friggin awesome.
Det ku vi godt li.
Og ja, jeg drak vin af flasken den aften. Råkkenrowl!
Efter lidt mere leg med publikumsord, var der battle. Tjek lige mig tage det hele meget alvorligt.
Den, der fik højest klapsalver vandt - og det var skisme den slørede dame på billedet ovenfor!
Det ku mig og Hr. Pænesen skisme godt li. Highfive!Først der, gik det op for mig, at der var VILDT meget publikum. Mennesker over alt, mand. Hvis jeg havde vidst det, var jeg nok blevet endnu mere nervøs.
Min to modstandere tog nederlaget SÅ pæn (neeej, de gjorde da ej, billedet er fra tidligere på aftenen, men det SKULLE altså med, for de er så fiiiine på det).
Til sidst vil jeg bare lige understrege, hvor pæn Den Pæne Mand er. Og JEG gik hjem med ham, mmmh-hmmmm, ladies, *snap snap*.

18 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

T'løk med sejren og præmiehingsten!... eller hvordan det nu var.

StineStregen sagde ...

Tak, Leo :D

Mette Bertelsen sagde ...

Uh, du har altså en rigtig fed stil, Stine, får lyst til at gå i lilla tørklæde og mønstret kjole! Og ja, han er lidt lækker, ham du har hapset :-)

StineStregen sagde ...

Orv, tusind tak Mette! Det er ikke hver dag, folk siger pæne ting om ens stil, det ryger lige lukt i notesbogen til regnvejrsdage :)

Uden Relevans sagde ...

Hvor ser det ud til at have været den bedste aften EVER

StineStregen sagde ...

Det VAR det!!!

Maya sagde ...

tog lige mig selv i at overveje, om det der uni i udlandet mon er det værd, når man går glip af den slags

Carsten sagde ...

En HINGST! Du tegnede en HINGST? Men det er jo en HEST! :-)

Tillykke med sejren.

S sagde ...

Dine kommentarer er næsten det bedste. "kun" pæne mand? OG PÆNE DAME MED KNOLD MÅ MAN DA SIGE!
Tillykke med det!

StineStregen sagde ...

Maya: Ha ha ha, fantastisk! Meeen mon ikke, de har den slags - bare vildere i det store udland? Men selvfølgelig med en anden personbesætning :)

Carsten: Havde to højt skattede veninder, der kampspammede hatten med heste-agtige ord i håb om, at jeg kom til at tegne en :D

Sidsel: Aaaaaaaaw, stop! (I kid you, det der er som at blive håndfodret med bær og honning, spinde spinde).

Signe sagde ...

Sejhed med sejhed på!

Fru Sole sagde ...

"Senere gik det op for Per at det var mig med den grønne neglelak"
Hahaha det var morsomt!

En du ikke kender sagde ...

De to mænd på det næstsidste billede får mig til at tænke på det her

Christian sagde ...

Super fed stil og tillykke!

Anonym sagde ...

Den Pæne mand er godt nok ham, du har lavet en sød stribe om? (Flere faktisk) Altså den samme fyr - kæresten? For jeg kan let blive forvirret :)

StineStregen sagde ...

Signe: TAK!

Fru Sole: Virkeligt VIRKELIGT morsomt :D

En: JA!!! Hvordan i ALVERDEN kan jeg have overset det???

Christian: Tak :)

Anonym: Den pæne mand er min kæreste, som jeg også har lavet flere tegninger om, ja.

Anonym sagde ...

Hej Stine.
Jeg er lige kommet forbi din blog for første gang og kan kun sige FEDT, FEDT, FEDT!!! Sælger du nogle af dine tegneserier - til ophæng?
Kærligst Lene.

StineStregen sagde ...

Hej Lene
Iiiiiiiiiih, tusind tak for de pæne ord :) Som regel sælger jeg ikke mine originaler, men hvis der er noget bestemt, du har fået øje på og lyst til at eje, er du velkommen til at kontakte mig per mail stinestregen @ gmail.com (uden mellemrum) og så kan vi se på det...
De bedste hilsner
Stine