tirsdag den 16. december 2008

Æhm... en god én

Jeg ved ikke, om det burde bekymre mig, at jeg kun har et halvt år tilbage på uddannelsen og stadig ikke aner, hvad jeg skal svare på det spørgsmål, jeg bliver stillet oftest: Hvilken slags journalist vil du være?

14 kommentarer:

Line sagde ...

Så er vi to! Min tidligere redaktør indskød dog: én med daglige deadlines...

StineStregen sagde ...

Hmmm, daglige deadlines er ikke et must for mig...

Martin Petersen sagde ...

jeg synes du skal holde fat i den her form, og tegne kommende kriser, konflikter og kongelig sladder i din helt og aldeles egen streg.. eller måske noget med lokal-tv?

StineStregen sagde ...

Min streg på lokal-tv lyder som en GLIMRENDE ide. Verden mangler virkelig en ny Jørgen Clevin med en nyhedsvinkel i prime time :D

cyberzed sagde ...

Hvis du skal tegne på tv så skal du altså også lave lyde ligesom Clevin gjorde i sin tid :D

"Streger med Stine"
"En streg på verden"

StineStregen sagde ...

Hvad er der nu galt med, at det hedder "StineStregen"?

Og man kan jo ikke være den nye Clevin lydløst, det er ganske klart. Bum bum bum, pheeeeew, woooooop, ha ha.

cyberzed sagde ...

Det kommer jo an på om tv er en bi-ting til StineStregen. Bare så de ikke negler projektet og sætter f.eks. Stine Stengade til at tegne :)

StineStregen sagde ...

Årh hvad jeg bliver sur, hvis regionalprogrammerne pludselig består af Stine Stengade, der sidder og brummer, mens hun tegner nyhederne. Eller måske ikke så meget sur som dybt forundret. Og så sagsøger jeg dem, hvis de hugger min titel.

Anonym sagde ...

Hvis ikke jeg just havde skrinlagt alle planer om at blive en stor og mægtig sagfører, så kunne jeg hjælpe med at sagsøge Stine Stengade.

Egentlig mest fordi, der er et eller andet ved hende, som jeg får spat af! Jeg er selv jydsk og har bibeholdt min smukke accent på trods af 6 år i Kbh, men man må ikke lyde sådan, når man indspiller film! Basta bum!

StineStregen sagde ...

Nu har Stine Stengade jo altså ikke gjort noget galt - endnu! Eller - det har hun så åbenbart, med den måde, hun taler på, men hun har ikke rippet mit navn endnu :D

Anonym sagde ...

Jeg kender kun to slags journalister. Dem, der er dumme og irriterende, og dem, der ikke er. Jeg synes, at du skulle ta' at blive en af den sidste slags. Din Preben Mejer-entusiasme er lovende i den henseende, skal jeg lige skynde mig at sige.

StineStregen sagde ...

Det lyder som et rigtig godt råd, det vil jeg skrive mig bag øret...

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Bare bli' sådan en vedholdende Dorte Toft-agtig en, så er det sgu ligemeget om du dækker kultur, sport, finans eller hvad du finder på.

StineStregen sagde ...

Altså det er jo ikke helt dem, der laver vild med dans, der bagefter afslører gigantiske IT-skandaler...