onsdag den 24. december 2008

GLÆDELIG JUL

5 kommentarer:

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Glædelig Jul

cyberzed sagde ...

Glædelig jul vor alles favorit streg :)

Pt. med 70cm sne og -10 grader i det nordsvenske :D

StineStregen sagde ...

Orv, snemisundelse herfra

Linda sagde ...

Det der ligner gran(...)giveligt en tegning fra en bog, som vi blev plaget til døde med, da jeg var studerende. I tegnsprog arbejder man med rolleskift, så jeg har tilbragt mangt en time med først at imitere snemanden og derefter drengen. Jeg mener, at jeg uden at rødme kan sige, at jeg er ret overbevisende som flyvende sneklump. Glædelig jul:)

StineStregen sagde ...

Ha ha ha hvor fedt! Jeg vidste ikke, at The Snowman også var en bog, jeg troede bare, det var en klassisk OG fantastisk tegnefilm.
Men jeg ved, at det kun kan være en god ting, at du er god til at være snemanden :)