tirsdag den 30. december 2008

Fitter, happier...

Det er lige gået op for mig, at samtlige af mine nytårsforsætter er gentagelser fra tidligere år. Så nu er de slettet og erstattet med: Så gør dog noget ved det.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror jeg vil begynde at ryge i det kommende år.

StineStregen sagde ...

Så skal vi bare finde en, hvis nytårsfortsæt er at korrupere smukke unge damer, der gider nøjes med at lære dig ryge :D

Anonym sagde ...

Måske kunne dit forsæt være at lære at stave til forsæt?
(Undskyld)
Glædelig jul, Stine - jeg nyder din stribe!

StineStregen sagde ...

Woopsie, tak for det. Nu behøver det jo ikke at være et forsæt, for nu har jeg lært at stave til forsæt. Forsæt. Med kun ét t. Tak og god jul og godt nytår til dig også Anonyme :)

- Maiken sagde ...

Argh, mega sen kommentar.. Men hvas Sara sagde dengang, får mig til at huske på min spansklærer i gymnasiet.. Hendes nytårsforsæt VAR virkelig at begynde at ryge.. :S Så året efter kunne vi stå og diskutere spansk med hende i rygerkrogen.. Totalt syret.. (Ved ikke om hun stadig ryger, men det gjorde hun da jeg var færdig med 3.g, efterhånden nogle år siden)

StineStregen sagde ...

Det er aldrig for sent med en kommentar, det er derfor, jeg har moderation på, så jeg opdager kommentarer på gamle ting også og får svaret på dem. Steeeenet spansklærer. Mon det fik hende til at føle sig sejere - eller bare mere spans, på en røget måde?

- Maiken sagde ...

Åhhh, måske man skulle starte helt forfra og kommentere SAMTLIGE streger så?? hmm.. Det lyder som et fint tidsfordriv til når Chilipigen begynder i dagpleje og jeg skal tænke på noget andet for ikke at tude hele dagen.. hmmmmmm..

Anyways.. Hun var i forvejen i den flok af 6-7 lærere som vi så på Munken eller Mona (værtshuset eller diskoteket) fredag eller lørdag aften, så måske hun bare savnede sin gymnasiettid og ville være ung med de unge igen? På trods af at hun var i det unge slæng af lærere.. Underligt var det ihvertfald..

StineStregen sagde ...

Du slår dig bare løs Maiken, jeg skal nok forsøge at svare på dem allesammen :D