onsdag den 4. marts 2015

Vi ku støtte en drøm
Først handler det om mig. For Thomas Mikkelsen har tegnet ”Stine VS Nega-Stine”, så jeg kan blive glad igen. Og den koster hverken gin&tonics, vennetjenester eller nøgenrollespil, det understreger Thomas. Han er sød.

Men nu er det sådan, at Thomas er en del af et projekt, der mangler det sidste på kickstarter, og hvordan kan jeg stå imod en mand, der tegner mig med et sværd og katteører? Kunne du?
Thomas og en, der hedder Michael, arbejder på en tegneserie om dengang Michael blev træner for Tibets landshold i fodbold, selvom de ikke havde et landshold og han i øvrigt ikke var træner.

Jeg er ikke interesseret i fodbold, men jeg ER interesseret i drømme og viljen i et land under besættelse, der kæmper for at blive anerkendt som selvstændigt. Og så selvfølgelig tegningerne. Du kan læse et interview om historien i The Local

De har samlet næsten 130.000 kroner, men der er et stykke endnu. Du kan nøjes med at smide en femmer, eller du kan give mere - pengene bliver kun trukket, hvis de når målet. Jeg har støttet Dreams in thin air, fordi den fortjener at blive til.3 kommentarer:

Kristina sagde ...

Hvor er du bare super fin med katteøre ;) Må hellere skynde mig og se hvad jeg kan finde i sparebøtten :)

Anonym sagde ...

Du har ret Stine! Et rigtig fedt projekt som jeg også netop har støttet - tak for "tippet" og held og lykke med udgivelsen til Michael og Thomas!

Anonym sagde ...

Endelig et projekt der lyder lidt sjovt :) Det er hermed støttet..

Tak for heads op..