fredag den 10. oktober 2014

Helvede er bygget af kropsnært silke

Festtøj til damer er lækkert, sexy, trendy, slick og opsigtsvækkende - alt, hvad der kan få små tegnedamer til at sukke som en pensioneret landmand på diskotek. Oven i er der alle reglerne, når man skal til bryllup. Jeg googler videre efter "usynlighedskappe udsalg".

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kan anbefale dig at få en sød ekspedient til at hjælpe i processen. Ofte ser et andet menneske mere realistisk på vores kroppe;-)

Dick sagde ...

Whatever you do, do not ask a man...

Ane Risager Nørlund sagde ...

Så skal det også være en sød ekspedient, og ikke sådan et siv, der siger "Arj, jeg zynz bare den er ZÅ go' til dig", og som, når du er gået, himler med øjnene og sladrer med sin siv-kollega om, hvor meget du lignede en sæk kartofler. Jeg ved ikke, om de findes, men det forestiller jeg mig nogle gange, når man har prøvet at prakke mig noget på, jeg ikke følte mig tilpas i.

Anonym sagde ...

Lady vintage London, laver smukke lækre kjoler, der sidder godt! Husk at bruge måleskemaet! De er MEGET små i størrelserne :-)

Ibs sagde ...

Pænt tøj er det allerværste!

StineStregen sagde ...

Birkeholm: Det er sådan set ikke min krop i tøjet, jeg er ked af, det er selve tøjet. Jeg kan ikke lide det, virkelig ikke lide det.

Dick: Min kæreste er faktisk virkelig god til tøj, men synes måske godt, det må være strammere, end jeg synes :D

Ane: Jeg synes tit, at ekspedienter bare roser alt, eller ikke ser, at man sådan personlighedsmæssigt er en helt anden type end dem. "Sårn en stor cardigan og det her læderbælter med nitter udenom til at stramme godt ind" - noooooo!

Anonym: Men så skal man jo tænke forud, når man skal bestille fra andre lande :D

Ibs: Jamen det ER det. Jeg stemmer for, at det bliver lavet om til en konsensus om, at man ALTID har sweater på til fest, som minimum bare ét stykke uld...

Cici sagde ...

Fandt du kappen? Skal til bryllup om en time og føler mig temmelig kropsnær og tilmed bambi-agtig i de høje hæle...

Anonym sagde ...

Jeg har opgivet 'pænt' tøj. Man er meget pænere og mere sig selv i noget, man føler sig tilpas i. Så i min optik er en pæn hverdagskjole, dresset op med smykker og pæne sko altid bedre. Pånær selvfølgelig hvis vi taler om royale arrangementer eller stram dresscode. Men ellers...

Anonym sagde ...

Hej Stine. Jeg er stor fan af din blog, men bliver nødt til at bede om hjælp.. Jeg har nogle gange svært ved at tyde teksten! Hvad er det, du mangler, som kan gøre dig usynlig?

Anonym sagde ...

Fint og ubehageligt tøj er fælt - er også stor uldfan og har fundet opskrifter på festsweatre hos fx pickles.no - de hedder bare bolero og er væsentligt behageligere end klisterstof :)

StineStregen sagde ...

Cici: Nej! Men jeg holdt ud i hæle helt til midnat og krævede så af min kæreste, at han skal huske det for evigt.

Anonym: Jeg ser din pointe, hvis man har smykker og pæne sko. Men dem er jeg heller ikke glad for...

Anonym: undskyld. Der står "Jeg HAR bare ikke en kjole, der gør mig usynlig"

Anonym: Men en bolero går ikke ned over knæene, gør den? :D