torsdag den 16. oktober 2014

Drengepjat ud af skægget, tak!

Vi risikerer, at han barberer det af, hvis drengehagede mænd bliver ved med at fnise sig hjulbenede over de to eneste skægjokes, der tilsyneladende findes i verden.

16 kommentarer:

Rikke sagde ...

De er bare misundelige fordi de ikke selv kan gro skæg!

Anonym sagde ...

Møghvalpe....

Miss Overballe sagde ...

De fleste mænd ser nu engang bare bedst ud med skæg - det er heldigvis også holdningen i min omgangskreds, hvor de fleste mænd (inklusiv min bedre halvdel) har skæg!
Jeg er i øvrigt enig med de andre kommentatorer om umodenheden hos de der gør nar af skæg, og mener at der bør returneres med "vend tilbage når du rammer puberteten og selv kan få skæg" :)

StineStregen sagde ...

Rikke: Måske? De går altid ud fra, at jeg er sur over skægget, så måske er der virkelig en slags skæg-had.

birkeholm: Damn straight

Miss Overballe: Det er også damer, der forvirret udbryder "Sig mig er det moderne? Hvad skal det? Det er jo grimt!" i stor forvirring, som om der er konsensus om, at skæg er adder. Det er skørt.

StineStregen sagde ...

Rikke: Måske? De går altid ud fra, at jeg er sur over skægget, så måske er der virkelig en slags skæg-had.

birkeholm: Damn straight

Miss Overballe: Det er også damer, der forvirret udbryder "Sig mig er det moderne? Hvad skal det? Det er jo grimt!" i stor forvirring, som om der er konsensus om, at skæg er adder. Det er skørt.

Mette Quitzau sagde ...

Hey, husk på, at min kæreste STADIG er misundelig på din kærestes skæg.. Han synes virkelig han er en flot fyr.
Og taler jeg om det, bliver jeg nødt til at sige: "Stinestregen? Det er hende med den der kæreste, der har det der flotte skovmandsskæg..".. Og SÅ ved han hvem jeg refererer til.. Just saying. Det er ik alle mænd der gør grin.. Tror bare de er misundelige, da der ik findes noget mere mandigt og sexet som et stort fuldskæg.
Glæder mig til at min kæreste bliver gammel nok til at kunne gro et der er lige så flot (han fylder 22, så ik noget fyfy dér)..

Mette Quitzau sagde ...

Det =dig

Anonym sagde ...

Introducer ham for bandet The Beards, hvis han ikke allerede kender dem.
Min kæreste sporter også fuldskæg (gudskelov, for han ligner en 12-årig uden), og hylder især nummeret You Should Consider Having Sex With A Bearded Man.

Sara M. sagde ...

"De er bare misundelige fordi de ikke selv kan gro skæg!" Aaarh.. Hader den slags kommentarer. Det kunne jo også være at de rent faktisk synes det er grimt? Det gør jeg i hvert fald, synes fuldskæg er absurd usexet, men sådan er vi jo heldigvis så forskellige - og jo, min kæreste kunne godt gro et fuldskæg hvis han gad, så det er ikke dér skoen trykker. :)

Munin sagde ...

Han skal bare holde ud et par uger endnu, så kommer movember, hvor alle (specielt os der ikke kan) prøver at dyrke et skæg.

Miss Overballe sagde ...

Det undrer mig at der er folk der ikke kan lide skæg, men det undrer mig endnu mere at folk kommenterer på det... Personligt synes jeg at skæg er fantastisk, men kunne aldrig finde på at gå op til en person uden skæg og spørge hvorfor i alverden de ikke har skæg - gad vide om det er som hos kvinder hvor bemærkningen "hvor er du dog tynd, du burde spise noget mere" er acceptabel, mens "hvor er du dog tyk, du burde løbe mere" er totalt no-go...

Unknown sagde ...

Dedersens piger der kan lide fuldskæg? Hvor har i gemt dem? Jeg vil gerne bytte med et par der er i stykker (ikke kan lide fuldskæg) har selv fuldskæg og ser det som det eneste rigtige accessori til mit baby fjæs. Det skal dog holdes pænt. Ikke bare gro i busk. Friser skægget. Giv det balsam. Det er lykken at frisere skæg. :D

StineStregen sagde ...

Mette: Skål for at det skæg bliver langt og busket!

Anonym: Ha ha, dem må jeg nævne :D

Sara M: Nu taler vi jo ikke om alle uden skæg, men dem der absolut skal smartasse min kæreste med hans skæg. Så kan de vel godt tåle at få lidt røg tilbage? :)

Munin: Nårh ja!

Miss Overballe: Det er også det, jeg undrer mig mest over...

Unknown: Det er dem, jeg kender flest af... De er da alle steder?

Dan Raeder Knudsen sagde ...

Kunne han sige: "Jeg prøver bare at være skæggere end min kæreste"?

Miss Overballe sagde ...

Min far er flere gange blevet stoppet af fremmede mennesker der ville rose hans overskæg, det sker bare ikke for folk uden skæg :-)
De der mener at skægget burde irritere dig, mon det er fordi de tror det kradser?

Sarah sagde ...

Altså - jeg havde på et tidspunkt en kæreste med et metaller-skæg (ikke fuldskæg, bare meget langt på hagen og trimmet på kæbelinjen - ja, det var lidt specielt :P ), men har ALDRIG hørt folk kommentere dårligt på det (ud over veninder, der fnisede fordi... well, der var lidt ged over det), kun unge fyre uden skæg, der kom over for at komplimentere og høre hvordan han dog havde groet sådan et pragtstykke af et skæg, og hvor lang tid det mon tog? Det endte med, at jeg lod ham stå med sine mandebeundrere og gik i baren ;)
Det må være nogle træls fyre, I er stødt på!