mandag den 20. oktober 2014

Freelancer i efteråret
3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uh, det kender jeg alt for godt fra mig selv, men her i efterårsferien har jeg foretaget nogle opstramninger, så nu starter hver morgen med løb eller anden sport og derefter er det på med 'rigtigt' tøj...
Alt andet er jo slendrian:-)
Ha' en super, fantastisk mandag!

StineStregen sagde ...

birkeholm: Held og lykke!

Erasmine: Så i knokler livet af jer selv derhjemme og kalder det tulledage? :D Interessant...

Live fra Lolland sagde ...

Åh, det er mig!Og jeg bor endda helt vildt langt ude på landet, så der er ingen naboer eller noget der kan se det. Da jeg startede op for mig selv, der havde jeg sådan en meget striks plan om at i hvert fald da lige rede håret og tage lidt mascara på hver dag. Den plan holdt ikke så længe ...