tirsdag den 13. maj 2014

"Det er drønromantisk at lave mad sammen"2 bestemmerøve + ultraløst formuleret opskrift = vores første køkkenskænderi. Åh ja, og virkelig virkelig dårlig mad.

7 kommentarer:

Carry My Style sagde ...

Hehe, jeg blev lige bekræftet i, at det jo er helt perfekt, at jeg overlader al madlavning til manden;-)Det må være ét af de få områder, hvor han suverænt bestemmer;-)

Kurosakuranbo sagde ...

Godt vores køkken kun har en lofthøjde på 175 og kæresten er 190 høj...

Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk sagde ...

Ha, det var lige før det endte sådan hos os i dag. Normalt plejer vi ikke, at være i køkkenet samtidig. Det kender vi hinanden for godt til ;-)
Men jeg skulle bare lige koge det første brugbare æg fra vores høns (til ungerne som ventede spændt...altså mine unger...ikke hønens), samtidig med at manden lavede mad. Aldrig har kogning af æg været SÅ kompliceret :-O

Ida sagde ...

Min kæreste er sindssygt god til at lave mad, og jeg er selv sådan semigod.
Han skal bare sige ÉN ting til mig i køkkenet (f.eks. at jeg en dag havde glemt at sætte vand over til ris, mens jeg var i fuld gang med at stege en wok-ret, haha), så bliver jeg skidebarnlig: "Så kan det fandme bare være ligemeget, det hele. Her vil jeg en gang i mellem også gerne lave mad, og så står du bare og kritiserer mig HELT VILDT, tror du det er fedt, hva hva hva?". Meeeeget modent! ;)

Og PMS øger sandsynligheden for en sådan episode med mindst 50%.

Superheltemor sagde ...

Meget genkendeligt! Elsker ansigtsudtrykkene!

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Hos os er det reglen, at den der har fundet opskriften har køkkenbukserne på og den anden må tage sig til takke med hakke/snitte rollen og bare gøre som, der bliver beordret :)

For øvrigt den samme fordeling, som når man slår telt op - der må man heller aldrig have mere end en general!

Uden Relevans sagde ...

Hvor er det befriende at se at du ikke er ufejlbarlig kære Stine.

håber det endte med stearinlys og pizza

mmm pizza!