mandag den 3. december 2012

SNE - det var her!
8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vi har nu haft det siden den 1... vågnede den 1. december til hvid verden og den 2 til endnu mere hvid verden... og det ser ud til det fortsætter... Sikke noget sikke noget... En hvid jul kunne være awesome... Og med masser af sne kan jeg måske få bygget min første iglo (noget jeg godt kunne tænke mig at se en tegning af frk. stinestreg og hr. doktorstreg prøve)

StineStregen sagde ...

Anonym: Daaaamn jeg gad godt bygge iglo. Og køre i kane. Og at HELE december var hvid - men Århus er regnet grå igen :(

Wiksen sagde ...

Det er bare ikke særlig sjovt med spasser ben og så på krykker. Jeg ender i kørestol, I sure of it!

StineStregen sagde ...

Wiksen: Åh nej... ELLER er det din chance for kommunal støtte til en KANE?

JL sagde ...

Smukt så det ud. Datid.

http://i.imgur.com/eeeo1.jpg

JL sagde ...

Jeg er sikker på det er sådan her Stine ser ud i snevejr: http://i.imgur.com/Cp6ft.gif

Frisuren er måske lidt anderledes, men ellers må det være spot on.

StineStregen sagde ...

JL: Jamen sne er det bedste!!! Det, og så julememes fra Grumpy Cat ^_^

Monsar sagde ...

SNE-storm :)