onsdag den 12. december 2012

Glat

18 kommentarer:

Unknown sagde ...

hahahahahha!!!

tak for dagens go'e grin <3

knus jade <3

klichesquad.blogspot.dk

fasterfis sagde ...

Hahahaha!
Tjup er sådan et godt ord!

Er det en såkaldt motionist!??

StineStregen sagde ...

Jade: Selv tak :)

Fasterfis: Nej nej, det er en mand, der skal på meget meget vigtigt arbejde. En mand, der i modsætning til mig, IKKE har fundet fred med, at intet ændrer sig, når man kommer 20 minutter for sent.

Vundermutti sagde ...

Åh hahaha! Ja tjup tjup-power!

Anonym sagde ...

Spændte du lidt ben eller faldt han helt af sig selv?

Teresa sagde ...

Ha! Så er der alligevel retfærdighed til!

Louise sagde ...

Fed karma :-) Tjup tjup er jo motion i sig selv ;-)

Kira sagde ...

Jeg elsker den stribe fordi den både er sand og skadefro. Den går lige i hjertet på mig :)

Anonym sagde ...

Ha! Tjupperne kommer også frem, omend lidt senere end de andre :)

Nanna sagde ...

Haha, fedt!
Denne streg er genial efter min mening. Jeg elsker de forskellige ansigtsudtryk d: Og så er det virkelig sådan folk går rundt for tiden.

Forresten blev jeg "endelig" færdig med at læse alle dine gamle indlæg i går (Jeg har været læser i godt to måneder nu). Endelig er i gåseøjne, da jeg har nydt hvert et minut jeg har brugt i mine kedelige skoletimer, inden jeg er gået i seng eller hvis jeg bare havde brug for lidt underholdning og noget at relatere til. Det har været en smule mærkeligt at skulle læse baglæns, når du har henvist til gamle indlæg. Man burde have en knap der hed "begyndelsen", så man kunne gå frem i stedet for.

Jeg synes det er meget inspirerende at se dine streger. Jeg har selv en figur, som dog ikke afspejler mig, men han betyder på en eller anden måde noget for mig (kan man sige det eller lyder jeg som en freak nu?). Han hedder Hip (min blog er opkaldt efter ham) og jeg har overvejet at gøre ham mere levende efter at jeg har lavet en animation med ham, som projekt i vores animationsmåned jeg havde i august. Efter at jeg har læst dine streger har jeg fået endnu mere lyst til at give ham noget liv. Jeg ville bare lige sige tak til dig for alle de grin og smil du har givet mig, når jeg har læst dine streger. Og den inspiration du giver mig :)

Ups, nu blev denne kommentar meget lang og muligvis en smule forvirrende..
Hipandfriends.blogspot.com
Du må meget gerne kigge forbi hvis du har lyst.

Rikke sagde ...

Det er altså også gudjammerligt glat udenfor! Jeg ligger inde med et ben i "Flox-joy" skinne og er på krykker.. Gummikrykker uden sådan nogle praktiske is-spir i. Jeg kunne godt bruge nogle søm eller et eller andet xD

StineStregen sagde ...

Vundermutti: Nemlig! Keep tjupping!

Duckysrapping: Den tog han helt selv med karma :) Derfor endnu bedre.

Teresa: Ja ^_^

Louise: Det ER motion, jeg har i hvert fald ømme ben disse dage (dårlig form? NæHÆ, tjupping er bare hårdt...).

Kira: Skadefryd er i sandhed også fryd...

Anonym: Præcis. Og de er hele!

Nanna: Åh for dælen, Nanna. Du gør mig varm om hjertet og rød i pæren <3 Jeg kiggede på din blog, men der var mest billeder og portrættegninger?

Rikke: Noooooo stakkels stakkels dig!!! Pigsko og KUN tjupping herfra. Jeg håber, du har noget godt læsestof, ellers skal jeg glædelig anbefale dig nogle gode net-tegneserier :)

Nanna sagde ...

Ja, Hip forekommer ikke meget der inde da jeg har holdt de få tegninger jeg har beholdt af ham for mig selv. Det eneste der ligger der inde med ham er mere eller mindre min animation (http://hipandfriends.blogspot.dk/2012/09/hip-animation.html - kvaliteten er desværre rigtig dårlig)
Så jeg håber ikke du havde de store forventninger ud fra min kommentar, for der er ikke rigtig så meget andet end portrættegninger, fotos, en lille smule maleri-halløj og kedelige hverdagsting :)

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Du er vidunderlig. Og karma lige så!:oD

Madammen sagde ...

"Tjup tjup tjup" - det er lige præcis, sådan det siger. Og hvor ser du sød ud.

Mette sagde ...

Karma :-)

Jette sagde ...

SÅ cute :)

StineStregen sagde ...

Tak ^_^