onsdag den 5. december 2012

Dette er skrevet uden brug af pegefinger

I går bøffede jeg en kniv i hånden på mig selv. Det var selvsagt ret usmart, når man nu skulle bruge den hånd til at tegne med. 

I dag er hånd overhovedet ikke spor munter, så der kommer stadig ingen tegning. I stedet kan i HER se, hvad der sker, når en flok raske teenagere besøger et museum og samtidig stiller spørgsmål til den udstillende tegner (jeres truly) via Twitter. Virkelig godt tænk af Kristina, som er læreren.

Vi skal lige huske, at den slags går stærkt, og når det går stærkt, er det altid stakkels lille grammatik, der taber...

Jeg forsøgte faktisk at tegne en lille hilsen som tak for de spændende spørgsmål. Men den blev lidt spag, og knivsåret straffede forsøget hårdt - jeg har nemlig skåret mig lige der på pegefingeren, hvor man åbenbart støtter og holder på ALT. Skide fikst.

4 kommentarer:

JL sagde ...

Tag penslen i mund eller fod, lissom de der der altid laver julekort.

(Bare mellemm os, du gjorde det for at få lidt lægeopmærksomhed, ikk?)

StineStregen sagde ...

JL: Han puttede stakkels lille hånd i sæbevand og snakkede om at SY i folks hænder. Absolut ikke for at få opmærksomhed. Vil til gengæld forsøge at tegne med venstre hånd i aften.

Simone sagde ...

Jeg ELSKER simpelthen dine tegninger :D Ville godt nok ønske at jeg havde de samme helt fantastiske evner. Din blog får et helt unik udtryk af det :)

Simone
Microcut.dk

Monsar sagde ...

Fedt at se Twitter blive brugt i undervisningssammenhæng. Fantastisk medie og gode spørgsmål/svar.