mandag den 27. august 2012

To sider af samme forhold


10 kommentarer:

Maja sagde ...

Kære kloge Stine og kære kloge Stine-venner
Nogen der har en god løsning til at få nye blogindlæg via RSS, når nu man ikke længere har en RSS-feeder installeret på Mac'en efter upgrade til Mountain Lion? Er så utjekket, at jeg nok ville komme til at installere noget bras, hvis jeg selv skal sortere i junglen, så gode råd er velkomne.

Det er så træls ikke at være up to date med Stine!

Mona sagde ...

Jeg bruger (og har altid brugt) Google Reader. Den kan man åbne via web (og kan iøvrigt fåes som app, så man altid kan læse blogs :D ).

Flere bruger også Bloglovin', og selvom jeg er der, så bruger jeg den næsten aldrig. Måske mest fordi Google Reader dækker mine behov....

Jullemor sagde ...

Altså jeg er meget lidt teknisk, men jeg bruger bare Gmail/Googles reader, så hvis du har en gmail, så virker den i hvert fald fint for mig:)

Puk Bak sagde ...

Googles - så slipper du for at installere men har den med dig allevegne.

StineStregen sagde ...

Jeg turde ikke svare, fordi jeg tænkte, at du nu kommer alle de fancy rigtige svar :D Men jeg bruger også google og er faktisk glad for det. Appen er ikke perfekt, men den duer fint :)

Kairi sagde ...

Har i lang tid nu brugt Feedly, og er rigtig, rigtig glad for den. Har selv kun erfaring med Android, men den findes også til Apple.

Bare hvis man nu havde lyst til at prøve andet end google :)

Ravn sagde ...

Jeg er også selv Google Reader bruger. Det er nemt, og som det er blevet sagt et par gange før, så kan du have det med dig overalt, fordi det er på nettet, og du kan få det som app til mobilen. :)

n e u r o t i c . n u sagde ...

Hvor er det en sød læge du har :p

Anonym sagde ...

Men der er også en RSS-app, som man kan tilføje Google Chrome, hvor man kan importere sine tidligere feeds over i - det fungerer rigtig fint. Man får en live-alert i nederste højre hjørne så snart nogen uploader nyt i deres blogs.

(Louise)

Amandas sagde ...

Google Reader er din ven.