lørdag den 31. december 2011

GODT NYTÅR

16 kommentarer:

Diana sagde ...

I love it. Jeg har selv haft et hårdt 2011 (måske ik så meget sammenlignet med dit) men det har bragt positiv udvikling med i kølvandet. 2012 bliver et SUPER år!

Uden Relevans sagde ...

Måske en lidt større raket?

Godt nytår!

Kira sagde ...

Og sikke et svin 2011 var :) Skønt!
Godt nytår, Stine!

Ravn sagde ...

Rigtig godt nytår, Stine!
Håber det bliver et brag af en fest og at 2012 vil være med dig. :D

KnusfraKlaus sagde ...

Kære Stine. Jeg er glad for 2012 ser bedre ud for dig, for 2011 har sgu' været hård ved dig. Misforstå mig ikke når jeg siger, at det har været fedt at følge. Tak for tegn og godt nytår!

Katrine Marie sagde ...

Kære Stine. Hvor kan jeg godt lide dine lister. Jeg ønsker dig alt godt i det nye år, og jeg glæder mig til fortsat at følge din blog. Held og lykke med alting! Katrine

Superheltemor sagde ...

Den raket får det svært - men fantastisk tegning! Godt nytår!

fie sagde ...

Godt nytår! Bedste tegning ever, må man købe den?

fasterfis sagde ...

Godt nytår, det kan skisme kun blive bedre, det nye her!
Dumme svin er en fantastisk tegning!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

GODT nytår, søde Stine. 2011 var drønhårdt men en af de ubetinget hyggelige stunder var middag hos dig, med Anne O'Manne og Filoffen i sensommeren. Mere af det i år! KH J

Mie sagde ...

Sikke nogle helt vildt, fantastiske og livagtige tegninger du kan skabe. TAK
Må 2012 blive et godt og helende år for dig.

KirstenK sagde ...

Godt at få svinet skudt til himmels...go vind i 2012!

Josefine sagde ...

Godt nytår og humør til dig også Stine! :)

Ida Maria sagde ...

elsker din blog, den er så opfindsom og hyggelig!!!

vil du ikke godt 'follow' mig?

knus

StineStregen sagde ...

Jeg håber, I kom ind i det nye år med alle lemmer i behold! Mit må bare få lidt ekstra godt med på vejen af jeres herrrrlige kommentarer :)

Og tak tak tak for alle de pæne ord, I er skisme så søde. Og pæne, tror jeg!

Jeppe: Jeg er enig, mere af det!

Ida Marie: Jeg følger de blogs, jeg finder interessante, men har besluttet mig for ikke at kaste mig ud i ræset med at være "follower" og at forsøge at høste mange af dem.

Michelle sagde ...

Du skal slet ikke være ked af at være bange for nåle eller sygehuse. Jeg forbinder slet ikke sygehuse med noget som helst godt. Jeg kan kun forbinde det med lugten af et sterilt miljø, sygdom og død. Min mor har været indlagt et par gange, og det har jeg også så jeg kan slet ikke lide at være de rinde. Hver gang jeg er der begynder jeg at få flahs-backs til min tid på hospitalet, og jeg ender altid med at blive ked af det og skal forlade sygehuset. Det er skide træls når ens mor er indlagt eller andre medlemmer,at man får at psykisk sammenbrud, fordi man bare ikke kan se det gode i det. Alle ved at sygehuse er ment som et sted for helbredelse... men ikke for mig.

Og når det kommer til narkose, så er det stort set umuligt at noget går galt nu om dage, ja det er nemt at sige. har selv været i narkose en 2-3 gange, fuld narkose, med drop i hånden og det hele. Det er som at tage en rigtig kort drømmeløs lur, faktisk. Det at skulle i narkosen kan være væmmelig. fordi ens krop bliver bare tung, og de sidste der forsvinder er din hørelse. Men når man vågner op igen er det som om der ikke er nået mere end nogle minutter MAX.

Man er træt bagefter og kan vågne med en fæl smag i munden. Men det er så det. Jeg forstår udemærket at du er bange, hell er jeg sku også selv, men hvis det hjælper en, så er det desværre en nødvendighed som skal klares.

Men vid blot at du gudskelov ikke er den eneste der har det på den måde :3

Hvis det er så må du hellere end gerne opsøge mig og tage en snak om det der med operationer, narkose og sådan.

Jeg vil hellere end gerne prøve at afværge din frygt, fordi kender den selv :)