søndag den 13. november 2011

Så skulle vi lave alt muligt sammen

Til jul ønsker jeg mig, at den evige følelse af manglende overskud, jeg erhvervede mig ved mit stressnedbrud i foråret, forsvinder. Og hvis overskud vender hjem, ville det være så fint, hvis det tog min hukommelse med tilbage.

13 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Kære Stine,

Det kommer tilbage, overskud, koncentration og hukommelse, det tager dersværre bare en del tid. For nogle tager det omkring et års tid, for andre måske to. Men det kommer tilbage, tro på det:-)

StineStregen sagde ...

Tak for din kommentar, Liselotte. Jeg håber virkelig, du har ret, selvom det virker svimlende uhyggeligt, at det skal tage så lang tid. Det er skisme usjovt at gå fra kan-alt til hvilken-ugedag-har-vi?

Anne sagde ...

Jamen trods alt bedre med sådan en advarsel end den et-værelses-med-låg, ikke? Nu kender du vel også symptomerne og risikerer vel ikke at køre på, til det går helt galt. Det tager sin tid at komme ovenpå igen, men det kommer, tro mig :-) - jeg har selv været dér, hvor man dårligt kan huske årstiden og ugedagen. Det underlige er, at reaktionen nogle gange først kommer, når presset er lettet lidt.

tichtach sagde ...

Åhr, det er jo også det, som jeg mest ønsker mig. Jeg havde bare glemt at få det på min ønskeseddel. Det har jeg nu, tyvhugget fra dig: http://tichtach.blogspot.com/p/mine-nsker.html

StineStregen sagde ...

Anne: Når du nu siger det på den måde... Så jooo...

TichTach: Hvis jeg nu ikke får nogen, og du får to, kan vi så bytte med noget? Jeg har en hel del uforløste idéer fx :)

Uden Relevans sagde ...

Der er håb forude. kh Mofling

tichtach sagde ...

Jo jo, endelig. Jeg kan faktisk slet ikke ønske mig at få alt for meget hukommelse - der er helt klart passager, som gerne må blive i det dersens mørke glemselsland ;-)

Uforløste idéer ... hm, måske bare én rigtig god idé? Eller en uendelig lagkage? Eller en hund som man ikke behøver at passe? Eller bare 1% af din evne til at være ærlig uden nogen sinde at blive patetisk? Ja, jeg brainer bare :-)

Dot sagde ...

De kommer begge to igen. Helt af sig selv om lidt. Hold ud så længe.

Den lille sorte bog sagde ...

Fantastisk at der midt i alle de opmuntrende kommentarer lander sådan en spam-kommentar... Bare sådan ekstra malplaceret :)

Melder mig forøvrigt under fanerne af "det skal nok blive bedre". Virtuelle krammere og karma herfra :)

Brygwald sagde ...

*Positivitet og kram*
Har desværre ikke tid til at skrive mere da jeg har streeeeeees

Kob Koon Kaa sagde ...

Hej Stine

Jeg vil bare sige, at jeg kom tilfældig ind på din blog og du har simpelthen fået mig til at grine så meget at jeg næsten ikke kunne styre det....gud hvor er dine tegninger sjove :-)

Anne Vingborg Hørlyck sagde ...

Du er så genial! Det er som om, du lige akn tegne det mentale billede jeg har af mig selv i sådanne situationer :D Tak for din inspirerende blog!

God fredag
Anne

http://annehoerlyck.blogspot.com/

StineStregen sagde ...

Tak for alt opmuntringen. I er skisme så søde...

Anne og Kob: TAK for jeres ros også :)