tirsdag den 29. november 2011

Ninjapynt

Se, jeg lever stadig. Det skal man ind i mellem lige mindes om. Jeg blev det, da Thomas skrev "Hej Stine, jeg har fået julesnoren op og savner ny julepynt fra stregen til at hænge ved siden af hesten og pigen. Jeg tænker, det kunne være Ninjahævneren, der i sin forklædning har rullet sig sammen til næsten en julekugle. Se skitse" (og så var der en lille tommel op). Skitsen er her:
Og altså, jeg troede jo heller ikke, jeg var sådan død. Men jeg bruger meget energi på ikke at forholde mig til livet, så vi kan lade som om, der ikke er den der cyste i halsen på mig. Og især skal der virkelig bruges kræfter på at fortrænge lægens ord om "biopsi" og "skærenål" fra i morges (indtil den skal foretages, selvfølgelig). Og så er det egentlig rart, at der er nogen, der egentlig bare mangler lidt julestreger. Ikke livshistorie eller udenomsforklaringer. Bare lidt til julesnoren. Det kan jeg jo GODT overskue!
Voila, en form for julekugle. Eller... egentlig er det vel bare en ninjahævnerkugle.Og både I og Thomas får skisme da lidt hjertepynt med også. Den kræver nok en lille snor for at hænge på julesnoren. Juleting er glimrende at blive distraheret af, synes I ikke?

16 kommentarer:

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Hvor er jeg glad for at du stadig er i live!

For verden ville være grum uden StineStregen!;o)

(Og der skal man så alligevel passe lidt på med de dersens bogstaver - jeg var lige ved at skrive strengen, og hvad er nu det for noget?)

Ravn sagde ...

Eeej, hvor er de fine! :D Hvis du skal distraheres mere, kan et kræmmerhus også være sejt. :D

Cecilie sagde ...

Ej! Jeg har savnet Ninjahævneren!

Men også glad for, at du er tilbage

tichtach sagde ...

Distraktion er godt. Og fåck altså, jeg har lige fået dagens griner over den mås, som ninja har, når hun er et hjerte :-D Meget sødt!

Stinne sagde ...

ihh hvor er jeg glad for at høre fra dig igen - og super med hævner julepynt.

mimeini sagde ...

Stine du er jo en ekvilibrist. Det er jo blær at se hvordan du tager sådan et forslag og så bare levere et "svar" som "sidder lige i skabet" uden i øvrigt at gøre et stort nummer ud af det.

StineStregen sagde ...

'Kæft hvor er I søde mennesker <3

Anonym sagde ...

Nu er det næsten lige før jeg glæder mig til at pynte op til jul, og det er din fortjenste!

Hunspirillen (der ikke gider oprette en konto).

Uden Relevans sagde ...

Du burde lave den shop med tshirts og uroer :)

Anonym sagde ...

Tak for super-julepynt!
Mange varme tanker!
K

Jan LH sagde ...

Hej Stine.
Jeg savner en ninja-stjerne og glæder mig også til at se et kræmmerhus.
Jan

MB sagde ...

så til den svære beslutning - i gangen eller køkkenet?

Anne F. sagde ...

Har lige beundret din søde ninjahævner på det kæmpestore juletræ på rådhustorvet i Randers! En eller anden har printet og klippet afsindigt mange fine ninjaer ud og hængt op :)

Sejt!

Anne F. sagde ...

Har lige beundret din søde ninjahævner på det store juletræ på Rådhustorvet i Randers, hvor en eller anden har printet, klippet og hængt en hel masse fine kugler op!!

Sejt!

StineStregen sagde ...

Daaaaaamn hvor sejt, Anne F. Det ville jeg alligevel gerne have set :)

Anne F. sagde ...

Sorry for dobbeltkommentaren, havde ikke lige set, at kommentarerne skal godkendes, før de dukker op :)