torsdag den 3. november 2011

November november november

Jeg ku godt sove en måned.

14 kommentarer:

Stine K.A. sagde ...

Den udfordring er jeg med på. Gab.

Rue des Paquis sagde ...

Me too!!!!

Ole .. sagde ...

Så skal du lige være forberedt på ikke kun at miste en onsdag :)

Astrid sagde ...

Jeg forhøjer til to måneder. Glæden ved et spædbarn kombineret med november.

Anonym sagde ...

Åh ja, sove en måneds tid kunne jeg også. Der findes jo som bekendt 15 måneder: januar, februar, marts, april, maj, juni, juli, august, september, oktober, november, november, november, november, december.

Anne-Kirstine sagde ...

Hey Stine se her - har en sød veninde, der har påtaget sig at undersøge novembers potentiale - og overraskende nok var der noget at hente: http://stilhedfoerstorm.com/2011/10/26/guestblogger-line-udforsker-novembers-potentiale/

StineStregen sagde ...

Jeg kunne sove lige indtil december, hvor jeg ville vågne op til kage og det yndigste snevejr. Sådan er december da, ikke?

Anne-Kirstine: Det er egentlig et dejligt potentiale...

Cæcilie sagde ...

Hvor er du bare fantastisk til at illustrere den føelse jeg går med! At vågne op til gråt og kedeligt vejr, det er da surt...!

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Jeg hørte for nylig en eller anden prominent læge udtale, at nordboer faktisk er gen-kodet til at gå i hi om vinteren. En del er "vokset fra det" - men det er bla. derfor at så mange mennesker bliver vinterdepressive.
Kroppen synes simpelthen at vi burde sove. Hele tiden!

Binoculars sagde ...

Hørt!

Anonym sagde ...

Har endda fået et insektstik her i november. November stinker!

Anne sagde ...

Her gik jeg og troede at det kun var mig, der var "november-zombie" :-) - på den anden side er november måske ikke så slem - vi kan jo så småt begynde at jule lidt: finde småkageopskrifterne frem, se om man kan huske, hvor mosters håndbroderede juledug blev lagt hen og begynde på at rede lyskæderne ud (for det tager laang tid). Derimod synes jeg at digtet med månederne burde være:"......november, december, januar, januar, januar, februar....." Jeg synes at januar er den værste måned: lang, mørk, trist og uden julemåneden at se frem til. Kunne man ikke - a la sommertid/vintertid - indføre en "sovetid" her på de nordlige breddegrader, så vi ikke blev tvunget til at være aktive, når vi allerhelst ville sove noget mere? :-)

Østfronten sagde ...

Løsningen er vel at begynde på julen og få klaret alt det praktiske - købt kalenderlys og julekalender, lavet dej til småkager og fryse den ned (så den fluks kan forvandles til frisk hjemmebag når der kommer decembergæster) og købt gaver på det dér internettet. Så kan man læne sig tilbage og bare nyde clementiner, klejner og konfekt - og andres gode selskab - hele december. Ikke?

StineStregen sagde ...

Cæcilie: Tak :)

Binoculars: Vedtaget?

Anonym: I weekenden fik jeg fem gigantiske myggestik :(

Fru Buur: Kunne et menneske virkelig overleve det?

Anne: Januar er også frygtelig lang, men det er i det mindste på vej mod forår i stedet for vinter.

Østfronten: Men hvad gør vi så med november?