torsdag den 5. februar 2009

Trafikvarsel

I morgen fra 10:15 til 11:45 vil jeg for første gang bekøre de århusianske landveje.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for advarslen StineSteg! Jeg synes ikke, at kørerlæreren ser noget utryg ud og har besluttet mig for helt at holde mig indendøre i det pågældende tidsrum. Er dog på hele byens vegne taknemmelig for, at du har fået klemt køretimen ind FØR fredagsbar!

StineStregen sagde ...

Jeg giver det lige et par gange, inden jeg begynder at køre EFTER fredagsbar :)

Anders Ankerstjerne - sagde ...

Bare vent, Stine. Imorgen er dagen, hvor du opdager din sande, indre bilist for aller foerste gang. Bliv ikke forskraekket, hvis du pludselig gasser op for roedt eller raaber af cyklisterne - vi rummer det alle sammen.

Men hvis du er nervoes kan vi ringe ind til trafik-oplysningen - saa kan de udstede en af de dersens advarsler, der afbryder musikken paa P3 og siger; "Paa hovedvej 23 er der rapporteret loese planker i hoejre side af koerebanen, alle bilister raades til at saette farten ned og holde god afstand. Oprydningskoeretoejer er paa vej til stedet. Og saa er det i dag, at Stine Spedtsberg koerer i trafikken for foreste gang. Koer forsigtigt og undgaa oejenkontakt med modkoerende i omraadet omkring Aarhus Nord."

cyberzed sagde ...

Jeg synes det er god stil at du gør det inden jeg ankommer til Århus :)

StineStregen sagde ...

Tror du ikke, P3 gør det af sig selv, Ankerstjerne? Min teoriunderviser hedder iøvrigt Ankerstjerne til mellemnavn, twist of destiny?

Cyber: Anytime :D

frk rips sagde ...

Fint - Krusedullen skal nok tage hensyn til endnu en køreskoleelev på vejene i nærmeste fremtid ;)

StineStregen sagde ...

Det er godt Krusedulle, så er du et bedre menneske en vred chauffør i blå bus.

frk rips sagde ...

Lige så vel som folk ikke kan huske hvordan de selv var som teenagere!, kan de heller ikke huske deres egne første timer bag et rat