tirsdag den 17. februar 2009

Krokodilleven?

Jeg tænker nogle gange på, om de fyre, der altid ender som venner med piger, de egentlig gerne ville være kærester med, i virkeligheden ser sig selv som rovdyr, der bare ligger og venter med al den tid, der er i verden?

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Stine, Stine, tsk, tsk ... du har ikke læst din Bitter Blog, kan jeg se.

Og ja, jeg forsøger at støvsuge dine læsere ...

StineStregen sagde ...

Fingeren til dig for at fiske mine læsere, og jo, jeg har læst den oplysning på din blog, jeg betragter den bare ikke som endegyldig sandhed...

Anonym sagde ...

Er det et spørgsmål som har trængt sig på efter at du har betragtet et par lækre mennesker i længere tid uden at de har haft seksuelt samkvem eller har du bare undret dig over hvorfor den intelligente men ellers utiltrækkende fyr dog er venner med den dumme gås?
Bare sådan i generelle "det første/det andet"-termer så vi ikke udleverer de observerede individer. Jeg er nysgerrig.

StineStregen sagde ...

Jeg kender flere gutter, som altid ender med at blive venner med de kvinder, de bliver betagede af. Sådan har det altid været med dem, og jeg forstår ikke, de gider.

Linda sagde ...

Jeg tror, at det er dem, der prøver at spille efter pigernes egne regler. Dem, som lægger øre til og forstår. I første omgang er de utrolig rare at have, men efter meget kort tid bliver de ufarlige og dermed usexede. (Altså ikke at vi kun bliver tiltrukket af bad boy farlig, men det bliver sådan lidt .. veninde med 'vedhæng' agtigt, forstår du hvad jeg mener?)

Jeg synes, at man ser det samme med de piger, der altid påstår, at de hører Metallica og går op i fodbold, når der er drenge til stede. De ender også tit som gut-inder.

Giver det mening? Ser rodet ud på skrift, men mine hænder og mit hoved vil ikke lige arbejde sammen her til morgen:(

StineStregen sagde ...

Det giver bestemt mening, men jeg synes bare tit, at de der gut-inder har kærester?

frk rips sagde ...

Krokodilleven - fantastisk ord - det har fylde og smag ;)

hahaha - bekræftelsesordet hertil er zinful !

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Stine, skal vi være kærester?

Cosmocph sagde ...

Når vi møder kvinder der virkelig betager os, ved vi inderst inde godt vores billede af dem som perfekte er en illusion, og vi kommer til at høre på en masse brok over ligegyldigheder to måneder efter forholdets start, inden vi vælger at gå fra hinanden for aldrig at ses igen.

Derfor vælger nogle af os venindeløsningen, og finder så nogle ligegyldige tøser at dyrke sex med på siden, så vi kan nyde hendes selskab på den længere bane.

Er det forøvrigt ikke på tide at vi devaluerer bryllupsmærkedagene en anelse? F.eks. skal du pt. udstå 60 år, med den samme kvinde vel at mærke, for at I kan fejre Diamantbryllup. Derefter får I smidt en fest i nakken og en hilsen fra Dronningen (sig ikke, at der ikke bliver kræset for jer).

I disse tider er den slags "neverending stories" totalt urealistiske, for ikke at tale om de gammeldags navne for fordums tiders værdier.

Kobber? Hvad skal vi bruge det til?

Så hvad med at give os en chance for at nå at blive fejret sammen, og opdatere værdierne til ting, som vi nu her i 2009 virkelig stræber efter?

Jeg foreslår flg;

Iphonebryllup (erstatter kobber 12 1/2år) = 2 1/2 år (tillykke;-))

Webergrillsbryllup (erstatter sølv 25 år)= 5 år (hold da op!!)

19 tommer alufælgebryllup (erstatter guld 50 år)= 10 år (hvordan gør I?),

Udendørs jacuzzibryllup (erstatter diamant 60 år)= 15 år (langt ude!! Og det mener jeg!)

Fladskærmsbryllup 50 tommer (erstatter atom 75 år)=20 år (umuligt, det må være proforma!)

Hmm... Gad vide hvorfor jeg stadig er single?

Hav nu en fantastisk dag, og tro nu alligevel på kærligheden.

Den findes, ligesom sandheden, derude..... Har jeg hørt;-)

StineStregen sagde ...

Jeppe: Nu har jeg aldrig mødt dig så æh... nej.

Cosmo: Det er fanme en stenet forklaring :D

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Arj ok, den var lidt far fetched.
Det var bare for at være totalt på forkant med fremtiden og på forhånd undgå endnu et krokodillevenskab. Kan nemlig nemt genkende dem.

Måske sku jeg bare sende den forespørgsel til 'samtlige husstande' (der kun huser singlekvinder!)

Desperate? You bet
Needy? Indeed.

StineStregen sagde ...

Spas? Jaha! Hvis du begynder at husstandsomdele "skal vi være kærester"-sedler, så vil jeg gerne høre om resultaterne :D