tirsdag den 10. februar 2009

Begge havde sokker og sandaler på

I morges kørte jeg i bus med Jesus. Han var helt væk i sin sandfarvede kæreste.

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu kan jeg desværre ikke bidrage med hverken Josef eller Judas, men man møder virkelig de mærkeligeste mennesker i bussen (:

StineStregen sagde ...

Ville ellers være spændende, hvis det bare væltede ind med bibelske observationer fra nu af :D Jeg havde lidt regnet med dig, hr. Parsner.

Anonym sagde ...

Bibelske observationer, nej.

Men i sidste uge stødte jeg som sagt ind i de mærkeligeste mennesker i bussen...

En blogger fra Aarhus fik bl.a. en tanke, da jeg endte med at sidde ved siden af Nelson Mandela

StineStregen sagde ...

Orv. Det er næsten sejere end en storsnavende Jesus...

Anonym sagde ...

Mandela læste bare Urban.

Jeg tror storsnavende Jesus er en større begivenhed at overvære (:

Anonym sagde ...

Hmmm... Mandela, der læser Urban og Jesus med STRØMPER i sine jesus-sandaler, mens han snaver med en sandfarvet pige...!!! Ja det kan godt være, at jeg tager fejl, men jeg tror, det er to helt sikre tegn på et nært forestående Armageddon...

StineStregen sagde ...

Begge dele er i hvert fald tegn på noget skidte stas ;)

Morten S. H. Gregersen sagde ...

Det er meget sjovt, jeg mødte også en Jesus-lignende mand, der storsnavede en pige, og derefter faldt i søvn i armene på hende, da jeg skulle med bussen hjem fra skole den anden dag... :) Det er måske ikke et tilfælde, og et nært forestående Armageddon som Anne siger!

StineStregen sagde ...

Snart kommer der en forening. Ligesom den der UFO-forening, bare for folk, der har observeret snave-Jesus i en bus.