søndag den 21. september 2008

Måske er det et råb om hjælp

Hvad sker der for, at gravide absolut skal klæde sig som om, de lige var stukket af fra et "Anna & Lotte møder Sørøver Sally og bliver pædagoger-party"?

7 kommentarer:

jusqu'icitoutvabien sagde ...

en tillægsundren: hvorfor begynde de at klæde sig som luna fra bamse & kylling, så snart barnet er blevet tre uger gammelt? indtil for nylig troede jeg, at 32-årige kvinder kunne bære gummistøvler uden at henlede tankerne på alberte winding, men det bliver sværere og sværere at tro på det.

StineStregen sagde ...

Måske er det alt sammen en del af en større sammensværgelse, der i sidste ende går ud på at skade flest mulige ved hasarderet og hensynsløs kørsel med barnevogn.

mikael sagde ...

er trådt over på den anden side og er blevet en del af babysammensværgelsen. Vi er kun ude på at fucke med jer, de gravide klæder sig kun sådan fordi de ved, at jer uden børn så kan få lidt at brokke jer over ;)
børn børn børn børn...ørn røb´n bøn
lad mig sove, for guds skyld lad mig sove, det er når man får børn at døden bliver mere og mere tillokkende. alt har åbenbart sine fordele.

Anonym sagde ...

Tegning + pointe: Spot on.

StineStregen sagde ...

Tak Jeppe :) De er begge tegnet efter den skitse, jeg lavede så snart bussen kom, så deres tøj og hår er (desværre) ikke nogen parodi.

Anonym sagde ...

Og ikke mindst - Hvad er det med gravide kvinder og rottehaler?!

IKKE i orden!

Og jeg ved godt at det måske lige er lidt sent jeg kommenterer, men har først lige opdaget din blog. Nydelig :)

StineStregen sagde ...

Det er aldrig for sent at kommentere :) Og jeg er med dig - hvad SKER der for de rottehaler?