torsdag den 11. september 2008

De, der gik glip af det, græd i ugevis


Ind i mellem kan jeg godt fortryde, at jeg brugte mine 15 minutes of fame på et provinsdiskotek som 18-årig iført en kæmpestor og kvælende gammelsmølfmaske. Også selvom det var sammen med en elegant herre som Johnny Reimar.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åhhh disse minder! :D

StineStregen sagde ...

Var jeg egentlig god? Jeg kan kun huske, at jeg var ved at kvæles og så kommentaren om brysterne...

Anonym sagde ...

Hihi jeg kan heller ikke huske så meget... Kan godt forstå, at man bliver lettere befippet, når selveste Johnny Reimer kommenterer ens kvindelige fortrin - så ville jeg nok også have glemt resten!
Jeg husker mest, at du måske var lettere starstruck over at stå på scenen med tyrolermesteren hamselv og samtidig være iklædt gammelsmølf-kostume... Tjah jeg er ked af at sige det - jeg husker så ganske tydeligt situationen, men din performance har nok ikke været decideret star quality... Sorry babe - ville ønske, jeg kunne sige, at du bare tog publikum med storm, men jeg tror desværre Johnny stjal scenen den aften. ;D
Den efterfølgende weekend var du naturligvis midtpunkt igen... Med dit eget hoved på! :)