mandag den 9. februar 2015

Og så siger de, at folk i faste forhold er kedelige
Åh den morsomme dag, da jeg opdagede, at min kæreste ikke kan spænde ballemusklerne uafhængigt af hinanden.

12 kommentarer:

Z sagde ...

KAN MAN SPÆNDE DEM UAFHÆNGIGT!?

StineStregen sagde ...

Z: OMG måske er jeg unik! Jeg kan godt spænde en balle uden at spænde den anden. Måske vinder jeg en videnskabspris lige om lidt!

Fru Britt sagde ...

Åh, den stakkel. Jeg ved præcis, hvordan han har det! Jeg kan ikke lukke det ene øje. Altså jeg kan godt lukke det venstre og holde det højre åbent (omend min mand ruller sig i latterkramper imens, fordi han stort set ikke kan få øje på den sprække, jeg SAGTENS kan se ud af!), men jeg kan virkelig ikke lukke det højre og holde det venstre åbent.
Med mindre, man godt må bruge fingerene til hjælp, så kan jeg godt :-)

StineStregen sagde ...

Fru Britt: Sådan har jeg det med mine øjenbryn. Det venstre kan bevæge sig uafhængigt, men det højre sidder fast :D

Anonym sagde ...

Hahaahahahahahaha! Det opdagede jeg så også i dag takket være dig. Det må jo være en mandeting så. :D

Katharina sagde ...

Hverken min kæreste eller jeg kan. Vi har prøvet længe og ihærdigt. Hvad værre er, jeg kan ikke bevæge min venstre lilletå. Den er totalt død.

Mathilde sagde ...

Ej, shit - jeg kan heller ikke bevæge mit venstre øjenbryn. Men godt det højre. Det irriterer mig virkelig meget lige nu.

Anonym sagde ...

Og så sidder man her og spænder først en balleside og så den anden, mens man prøver at bevæge øjenbrynene på skift, hvilket næsten lykkes, hvis man altså godt må rokke med ørerne samtidig. Og så opdager man at manden lige så stille er kommet hjem og står og kigger sært på en.

Theodor sagde ...

Har siddet i snart et kvarter i et forsøg på at spænde dem uafhængigt. Efter denne lange videnskabelige undersøgelse kom jeg til konklusionen at, nej, jeg kan ikke.

Anonym sagde ...

Uafhængigt ballespænd: nix. Separat øjenbrynløft:nope. Single øjenlukning: yes! Har udført eksperimentet i enrum :)

strikkemaria sagde ...

Så vildt at NOGEN kan. Personligt virker det mere realistisk. At jeg kommer til at dirigere et symfoniorkester på toppen af Mount Everest end at jeg ever kommer til at kunne kontrollere en balle ad gangen...

Anonym sagde ...

Genialt Stine!