mandag den 12. januar 2015

Kh min underbevidsthed


Engang, når jeg sendte sms'er forkert, så sendte jeg dem altid til ekskærester. De var tit lidt mjav-mjav, og det var forfærdeligt. I dag sender jeg samtlige forkerte sms'er til Frederikke. Ingen ved hvorfor, eller om det egentlig er værre.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mjav-mjav?

Anonym sagde ...

Og sådan kan man blive årsag til ufrivillig underholdning rundt omkring - jeg er kommet til at invitere bror med familie på aftensmad, hvor jeg egentlig bare skulle have dengang hjemmeboende søn til middagsbordet :)

StineStregen sagde ...

Anonym: Ja sådan... lidt kælent.

Anonym: Ha ha, sikke en hyggelig overraskelse, hvis der var mad nok :D

YouKnowMeWhenYouSeeMe: Jeg sletter din kommentar. Den slags fiskning efter følgere og læsere bør være under dit niveau.

Camilla sagde ...

Haha, jeg kender godt til det "problem". Har dog heldigvis ikke sendt noget til ekskærester, men veninder og familie har godt nok fået nogle uheldige beskeder i tidens løb :P

Maria sagde ...

Han ha :-)
Jeg har lige i dag sendt en forkert sms, den endte i en teenagers mobil, ej så godt :-(
Så kender godt til problemet.