søndag den 11. januar 2015

Jeg leder efter nogen


...der gider tage skylden for, at mine planter ikke passer sig selv....der gider tage ansvaret for, at jeg bor et sted, hvor man ikke må have tiltrængte kæledyr. ...der gider fjerne mit decemberflæsk med et trylleslag.

På forhånd tak.

5 kommentarer:

Gitte sagde ...

Åh, hvor rammer den sidste tegning især plet. Det er godt nok ikke kun december flæsk, men det kunne have været et spejlbillede af mig!!

nana bech sagde ...

Den første tegning - sig til hvis du finder en, der også kan tage ansvar for (endnu en) vissen kaktus herhjemme.. Altså!

Unknown sagde ...

Er desværre ansvarsløs mht. Til døende planter og decemberflæsk , har så rigeligt selv. men har kat og kan kun anbefale dyrevenlig beboelse, da kat æder/spolerer planterne og derefter lægges på maven til hygge og kamuflage-sådan

Kim Bach sagde ...

De her påstår at de "tager skylden"...Ikke en anbefaling, men hvis du prøver så vil jeg da gerne høre om det virker subsidiært en TrustPilot anmeldelse http://guilty.nu/index.php

Anonym sagde ...

Hvis jeg tager ansvaret for de visne planter, vil du så sende flæskefjerneren her forbi?