fredag den 7. februar 2014

Farlige fremmede

Følelsen, når et solidt møbel giver efter for ens kropsvægt... Den matches kun af følelsen, når man ser, at knækkede blå sofa er præcist en uge over den lovpligtige 2 års garanti. Heldigvis viser det sig, at Bolia har 30 måneders garanti, og efter en måned skulle der komme flyttemænd med nye blå sofa, og så ville de tage knækkede blå sofa med.


Aldrig nogensinde havde vi hørt om noget så uhyggeligt. Fremmede mennesker. Som sikkert var flinke. Og ville smalltalke. Og hjælpe os. Vi kunne bare vente på det uundgåelige og håbe på at slippe fra det med livet i behold.

Min plan blev hurtigt til at bruge von doktor som kanonføde. Desværre er han brandsvær at håndtere, når han først bliver stædig.

Han indså desværre hurtigt nødvendigheden af at åbne døren for de (fremmede og *gys* potentielt flinke) sofamænd, men besluttede sig samtidig for ikke at gå ned med det skib alene.

8 kommentarer:

MAMI sagde ...

Haha hvor jeg kender det :)

Var de så farlige???

StineStregen sagde ...

På vej op af trappen var de, for det er en TUNG sofa og vi bor på fjerde. De var typerne, der åbenbar synes, det er bedst at virkelig sætte LYD på, hvis noget er hårdt, så de lød som en invasion fra Mordor :D Da de først dukkede op, var de farligt flinke.

Carry My Style sagde ...

Hehe, det er den sjoveste tegning du længe har tegnet, for jeg kender det;)

Simone sagde ...

HAHAHAHHA! Jeg kender følelsen!
Godt de var farligt flinke alligevel ^_^
Hvis jeg skulle bærer en sofa så langt, så havde jeg også prustet og stønnet som en invasion fra morder ;)

Simone
Microcut.dk

StineStregen sagde ...

Carry: Det er en spøjs reaktion, ikke? Jeg kan for mit liv ikke forstå, at jeg selv har det sådan :D

Simone: Det havde jeg nok også, men jeg forestillede mig, at flyttemænd var mere elegante end mig :D Altså lydmæssigt.

Stine K.A. sagde ...

Hahaha! En af dine sjoveste streger nogensinde - nok også fordi, jeg kan relatere en del, host. Specielt da jeg boede i Spanien - forestil dig samme scenarie, bare uden at kunne tale samme sprog O.o (...til gengæld plejer jeg at have lidt mere held til det der med at gemme mig).

Anonym sagde ...

Alle mine kollegaer har lige kigget mærkeligt på mig, fordi jeg har siddet og grinet højt, uden åbenbar grund.
Men der var jo en grund, din streg.
Men føler mig lidt snydt, hvor er slutningen med mordors horder? (please please) Og var der nogen mindre flinke kommentarer om størrelsen på bagdelen der tog livet af den stakkels sofa }:)

Lou sagde ...

Hahahaha! Det kender jeg alt for godt. Det samme sker herhjemme, når nemlig.com eller en køber fra Trendsales kommer.. Og det er jo mega mystisk, da de kommer med gode ting; mad, penge, en ny sofa! Godt jeg ikke er ene om at være sær ;)