onsdag den 26. februar 2014

Skjul og tis i Viborg

Tilføjet:
Advarsel: denne streg forstås muligvis ikke, hvis man er meget ekstrovert. Jeg er nok kommet til at gå ud fra, at alle ved hvordan det er, når man virkelig ikke har lyst til at blive fanget i snak, men ikke føler, det er ok at sige nej.
Nogen siger, at det er ren dovenskab, hvis man ikke er i stand til at sige nej til fx selskabelighed. De ved ikke, hvor meget arbejde, det kræver.

22 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh Gud ... du har jo tegnet mig! Der falder en ro over mig, når jeg finder ud af, at jeg ikke er den eneste i verden, der har det sådan!!! Tak:-)

StineStregen sagde ...

Anonym: Nogle gang ER det bare rart at være flere om noget tåbeligt :D Så tak for kommentar!

Kaptajn Rødskæg sagde ...

Nogen siger, at det er ren dovenskab, hvis mænd ikke slår toiletbrættet op før de tisser... Tilsyneladende er der så åbenbart også visse personer, der heller ikke magter at slå TOILETLÅGET op før de tisser ;-) ...men alt forladt... JEG ville også blive distraheret af den penis-lignende vandhane!

Anonym sagde ...

Jeg forstår det simpelthen ikke. Normalvis er jeg kæmpe fan af denne blog, og nej, jeg er ikke en robot. Jeg er har lige bevist det. Men jeg forstår det altså ikke. Håber du kan hjælpe.

Unknown sagde ...

Jammen jeg er altså også helt tabt...

JL sagde ...

Forstår ikke striben. Forstår ikke teksten. Forstår ikke koblingen mellem de to.

Det må være relateret til mit Y-kromosom.

May sagde ...

Stine går på toilet for at slippe for selskabelighedens 'bla bla' (og lidt også for at tisse), men så bliver hun jo færdig med at tisse (på låget) engang og så er selskabeligheden stadig ikke gået væk. Pyha. Det er så meget arbejde med det 'nej'. Men det værd :)
Du ringer bare, hvis du har brug for mig til at stå ved siden af din politiken-stribe, Stine :)

StineStregen sagde ...

Forklaring (og ja ja, shame on me for at lave noget, folk ikke forstå)

Jeg står og venter på, der holder op med at være folk, så jeg kan komme ud og tisse. Går ud og tisser. Og så er der folk igen, så jeg ikke kan forlade toilettet.

JL sagde ...

Men teksten er om hvor meget arbejde det er ikke at kunne sige nej til selskabelighed?

Mariemarolle sagde ...

Håber du kan tage kritik, Stine?! Fatter ingenting, og synes du er ved at miste dit, ellers velplejede, humor-gen. Især her på det sidste, både her og på 'helt normalt'-siden. Nogen gange er det måske bedre at tie, hvis man intet (sjovt) har på hjerte. Hellere èn god Stinestreg, end 3 dårlige.

Maria R sagde ...

I soo know the feeling <3

Og jeg synes det er ret sjovt...

"Advarsel: denne streg forstås muligvis ikke, hvis man er meget ekstrovert..."
- bare et forslag til at forebygge fremtidige mavesure kommentarer ved lignende streger...Ha, ha...

Knus og tak for tegningen

Ane sagde ...

Jeg kommenterer ellers aldrig (men følger troligt med) og synes lige, at jeg ville sige, at jeg forstår dig! Dejligt at vide, at andre (selv seje tegneseriedamer) også kan have det sådan :)

Anonym sagde ...

Jeg vil også gerne tilslutte mig dem der så absolut forstår situationen.

Ekstroverte mennesker forstår bare ikke hvor meget energi det kræver for os andre at være selskabelige - og det er ekstra hårdt hvis man samtidig skal tisse!

Rundstyk sagde ...

Aarh, efter forklaring forstår jeg det, og genkender det alt for godt. Toilet besøg er altid et godt fristed når man er til fest, og alkoholblære er den bedste undskyldning

MAMI sagde ...

Jeg forstår Stine og du er sjov som altid <3

anjoe sagde ...

Du er set på dr.dk masser af gange i dag. Tillykke, Stine :-D

Anonym sagde ...

Er ny fast læser af din blog, og jeg synes dagens tegning er sjov og gav menning ;) Glæder mig til at følge dig og dine tegninger.

StineStregen sagde ...

Man kan ikke vinde alle hver gang, må jeg nok sande... :D

Tak tak tak til alle jer, der gjorde, at jeg godt turde tjekke mit kommentarfelt igen. I ved ikke, hvor meget så søde ord er værd!

Hyldeblomst sagde ...

Du må hellere lave en med omvendt fortegn, så de ekstroverte også forstår; jeg forestiller mig, at de ville være bange for at gå på toilettet, for så er de jo være alene.

Bodil S sagde ...

Det er virkelig en dejlig tegning! Jeg er også én af dem der kan genkende situationen SÅ meget. Rigtig sjovt og godt tegnet, Stine!

Mariemarolle: Tit skal man bare lukke munden, hvis man ikke har noget pænt at sige. Håber, du kan tage kritik..

Carry My Style sagde ...

Selvom jeg ikke kunne relatere til tegningen denne gang (det kan jeg ellers ofte), er den nu fin og synes du er lige så sjov, som du altid har været. At skabe noget kreativt som du gør er jo heller ikke noget, man bare lige gør og du stiller det frit til skue, hvilket også kræver en del mod. Hatten af for den person, der er i arenaen og skaber noget.. Kritikken fra personen udenfor arenaen må handle om noget andet, tænker jeg.

Lissen sagde ...

Sætter stor pris på toilet tid og kan godt komme til at bruge lidt ekstra tid derude, bare for at få lidt ro og privatliv :-)