søndag den 22. december 2013

Glædelig gavekort til den lokale kjoller
Det viser sig, at min indsats med at købe de første julegaver i november, er den største bjørnetjeneste, jeg nogensinde har gjort mig selv. Følelsen af at være i god tid har troligt fulgt mig gennem hele december - og jeg mangler stadig resten af gaverne.

5 kommentarer:

Laika sagde ...

Og det værste er, når man har fået købt det sidste, at bagefter skal alt pakkes ind.

Christina sagde ...

Du har totalt fat i den lange ende. ALT er på udsalg nu.
Gå i Magasin i morgen den sidste time inden lukketid og køb det hele med 70% rabat.
Føler mig som en idiot over at have været i god tid - men min stresshjerne er så retarderet at jeg så har købt julegaver to gange, fordi jeg glemte, de var købt.
Men det er en helt anden sag... :-(

StineStregen sagde ...

Laika: Ugh... så ved man, hvad den dag går med :^/

Christina: WOOHOOO, jeg håber, du har ret. Mindre woohoo for dig med julegaver to gange - jeg har selv købt et læs til min søster og bildt mig, at det var alle mennesker. Også mindre smart af stresshjerne, når jeg nu bor sammen med verdens sødeste mand og alting...

Anonym sagde ...

Jeg har arbejdet i Salling. Efter middag i morgen, er der kun ægtemænd på jagt efter deres koners gaver og folk, der mangler en mandelgave.

Det bliver piece of cake. Og når du så bliver træt, så tager du en pause på starbucks.

Mvh Kristine

StineStregen sagde ...

Kristine: OOooooooh jeg håber, du har ret! Og at det ikke kun er Salling, der holder åben ;)