tirsdag den 9. juli 2013

Der drømmes stort

Min underbevidsthed har tilsyneladende en svulmende tillid til egne evner - i hvert fald drømte den i går nat, at det var mig, der havde skrevet Star Wars. Det hele. Alene.

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hahahahahahaha jeg elsker det!

Kristina sagde ...

Ahahaha!!! Hvor er det sjovt! Bliver også lige nødt til at sige, at selvom jeg elsker dine streger normalt, så er jeg crazy vild med dine afløser-striber på Helt Normalt. Det er ret vildt, for du er så "pæn" på dine normale streger, og så var jeg ved at få kaffen galt i halsen i går da du pludselig stod med en strap-om bag pandaen. Hvor er det fedt du kan være så varieret!

Ibs sagde ...

Hahahahah, jamen det ku du da sawtens ha gjårt!

StineStregen sagde ...

Katrine: ^_^

Kristina: Mange er ret overraskede, kan jeg se rundt omkring... Det er lidt sjovt, at jeg udstråler så lidt, at jeg også kan have en mere grov humor (men ikke bruger fortællingen om min hverdag til det, for den er ikke specielt vild).

Ibs: Jaaaa, hvor svært kan det være, hva?

Anonym sagde ...

Endnu en i koret der elsker "frække" Stine i Politikken, og så ville du opnå endnu mere gudestatus i mine øjne hvis du også er kvinden bag Star Wars.
Dog er jeg lidt urolig over dig som bagkvinde lige pt. ved ikke helt hvorfor ;-)

JL sagde ...

Jar Jar Binks er da helt klart skabt af StraponStine, det er jo indlysende.