lørdag den 28. januar 2012

Hvad laver de egentlig i dagtimerne?

De der mennesker, som man glemmer, når det det pludselig er lang tid siden, man har været på et dejligt brunt værtshus...Dem, der taler med smøgstemme. Dem, der kan give alle baghjul i barstoldans. Dem, der sikkert har små plader med deres navn ingraveret på stamstolen. Du kender dem godt, ikke? DE forstår at hygge om en toiletkø!

Iøvrigt: Kjole er selvfølgelig ikke nogen ko. Den imiterer mere en rorschach test, hvilket jeg forestiller mig, fans af Watchmen nok forstår min glæde over.

10 kommentarer:

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Oooooh! Lyder som et godt valg af kjole!;-)


Lyder som nogen af de klienter jeg har haft/hentet på bodega/hentet alkohol til etc. i min tid i hjemmeplejen! Intet bedre end at ringe ned til den lokale bodega for at bede den og den om at komme hjem da det er tid til medicin et al.

De er nu meget hyggelige:)

Becky sagde ...

Jeg bor på 3. sal over en bodega og de der folk mødes på bodegaen i løbet af eftermiddagen, hvor de sidder inde i mørket og snakker og de kender alle hinanden - nogle gange om sommeren griller de også og en gang årligt har de trillebørs ringeridning, med galje hvor de danner hold og triller hinanden igennem galjen i trillebør, haha..det er ret så skægt at se på!

StineStregen sagde ...

Kitty: Ha ha ha, det lyder sgu hyggeligt, på sin helt egen måde. Og det lyder som om, du var rigtig god til at passe på dem :)

Becky: Shit, det lyder fedt :D Det burde man sætte en fotograf til at dokumentere engang (på en ikke-hånlig eller udstillende måde).

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Hahaha - jeg kender helt klart hende der!:oD

Anja sagde ...

Jeg så Watchmen i går, så jeg forstår! Hurra jeg forstår!

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

På den lokale bodega har de julefrokoster, tysklandsture, spiller kort etc. og de lokale hænger ud der fra kl. 12 og fremefter. Barmanden ringer på en klokke kl. 17 og så er der nogen der skal have medicin efter aftale med plejehjem/hjemmepleje.

Jeg glemmer aldrig da jeg hentede en flaske vodka til tre borgere på en dag i sammen Netto. Borgerne kunne vælge i mellem at man hentede sprut eller fik gjort rent. Liiiidt akavet!

Jeg holder meget at de typer i mit arbejde. På godt og ondt:)

StineStregen sagde ...

Kitty: Ååååååååh det er en fin historie! Engang stopper den type mennesker nok med at eksistere, og det bliver verden lidt tristere af.

JL sagde ...

Sidst jeg var på skummelt værtshus (Dick Turpin), informerede en lignende dame os om at hele værtshuset ville give os tæsk...

Anyway, som en der har haft rorschak[*] som brugernavn alle mulige steder i de sidste 20 år, værdsætter jeg din kjole. Men jeg håber af fuld kraft at du undgår samme skæbne, som hende der i serien bestilte sådan en kjole.

[*] Det første sted havde en begrænsning på 8 tegn.

StineStregen sagde ...

JL: Yikes... løb I væk så? I øvrigt er kjolen slet slet ikke det samme stof som hans maske, det er bare bomuld med tryk. Og det kræver liiiiidt god vilje at få det til at ligne hans maske. Men alligevel! Yay?

JL sagde ...

Der var ikke så mange derinde, så vi tog det roligt. Men lysten til at vende tilbage kan ligge på et ret lille sted.

Jeg er fyldt med god vilje :)