fredag den 27. januar 2012

Første chance for løgnehistorier om ar på hals

Dette er den første dag i dit liv - sådan er det meningen, man skal sige til sig selv. Det sku virkelig carpe noget diem! Og guderne skal vide, jeg ku bruge lidt.

Men i dag vil nok nærmere blive husket (af ganske få, bevares) som første dag siden operationen, hvor jeg skal på bar. Og jeg trænger.

17 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

så er der dømt tømmermænd. :)

Anne sagde ...

Kender følelsen .. det samme sker for mig i morgen:)

Cecil August sagde ...

Du får en virtuel high five for hver successfuld løgnehistorie, du får bildt folk ind om dit ar! Et par forslag er hajangreb, aliens eller en heroisk og dramatisk historie om, hvordan du reddede en lille pige fra en kæmpepuddel (de er fandengalemig aggressive sådan nogen).

Topsi sagde ...

hihihi :D Mega fin tegning mand!
- Hvis det var mig, så ville jeg nok bilde folk noget med et piratangreb ind! :)

Miws sagde ...

må du blive sanseløst beruset og nyde det! God weekend!

fasterfis sagde ...

uh, det er en pool som man ikke skal tisse i, den der!

Jeg håber drinks bliver af den fineste og festligste slags!

Goerlitz sagde ...

Selvfølgelig et ar fra en knivkamp med en ex-KGB agent, fra dengang du selv gav som dobbeltspion mellem Nordkorea og Uganda. En mørk nat i en gyde i Manila. Et opgør mellem ideologier, penge, magt, to højtuddannede agenter - og et hønsebur. Der. DER vristede du i sidste øjeblik kniven ud af den anden agent og fik reddet. Eneste synlige ar kan ses nu.

TC sagde ...

Personlig udfordring, må være at komme med ny historie hver gang - noget som ville gøre Münchhausen stolt.

Kristine sagde ...

Jeg ville satse på historien 'det er fra en skønhedsoperation, jeg fik fjernet mit adamsæble' men ok, det ville nok være rimeligt effektivt som 'ja prøv ikke på at lægge an på mig' - approach. Nogle gange er det nu også nyttigt.

God bar-tur. Må du vælte dig i dejlige drinks og godt selskab.

Anonym sagde ...

Fantastisk tegning. Og du må have en god tur i junglen!

- Maiken sagde ...

Jeg har et ret stort ar på min arm, som stammer fra en operation hvor jeg fik fjernet et modermærke.. Har gjort det til en sport at bilde folk alverdens ting ind.. Øverst på listen er naturligvis slåskamp i byen med ødelagt flaske.. :D (Det kan så understøttes af et lille ar jeg har under hagen, som stammer fra da jeg var lille og blev ramt af et glasskår) .. Det er top fedt når folk hopper på den, så go-go-go!! :)

Pernille sagde ...

God fornøjelse :)

KirstenK sagde ...

Hav en rigtig god bar tur..

StineStregen sagde ...

Tak for alle de gode ønsker - det BLEV en god aften!!! Men jeg fik slet ikke løjet om mit ar. Sandheden er måske, at jeg trængte lidt til at glemme det for en aften :)

Østfronten sagde ...

- så er der også bedre tid til at finpudse et arsenal af løgnehistorier til brug i diverse sammenhænge. Win-win, ikke? Dejligt, at du havde en - tiltrængt, tror jeg - fest.

Anonym sagde ...

kære Stine,

må jeg låne denne tegning som illustration til en fødselsdagsinvitation på facebook? (privat begivenhed) det ville være megasejt...

mvh Madeleine

StineStregen sagde ...

Hej Madeleine - når det bare er til privat brug, så slår du dig bare løs :)